facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Majas

"majas vid havet är en trevlig restaurang vackert belägen vid havet i Apelviken, strax söder om Varberg."
Address: Södergaten 22, 432 54 Varberg
Phone: +4634014151
City: Varberg
Zip Code: 432 54



related searches: Macam-macam majas, Majas personifikasi, Majas puisi, Majas ironi, Majas metafora, Majas hiperbola, Majas asosiasi, Majas in english
Reviews
Nu blev det ingen mat denna gång vi var där å såg Jill Johanson. Lång kööööö för en öl i baren sen visade det sig att där hade vi inte behövt stå då dom hade en bar till med mindre kö. Kunde varit bättre informerat till kunderna. 2 toaletter till kvällens konsert! Bläää Men annars kanon ställe!
Upplevde Steve'n segulls uppträdande under onsdags kvällen. Riktigt kul att komma banden så intimt och nära under blåsig men jummen juli kväll. Riktigt kul
Otroligt mysigt ställe! Älskar den charmiga inredning. Pizzorna var jätte goda. Glad och trevlig personal
Nu tog vi enbart något att dricka. Ligger ju jättefin till och väldigt mysigt där
Vi var här på spelning och det var mycket bra. Maten som ingick var väldigt god och servicen mycket bra! Duktiga servitriser. Fantastisk miljö utanför lokalen. Bra akustik.
Älskar det här stället. Det är personligt, charmigt, mysigt och kul. De har en enkel meny med bara några rätter, men de är verkligen genomtänkta. Mest lokala varor verkar det som, en del till och med från egen köksträdgård. Servicen på topp också
Bästa julmaten jag fått! 5 rätters jul-inspirerad meny där varmrätten var som ett mini julbord med det bästa av de varma rätterna. Jag blir aldrig besviken på Majas. Fler borde ta sig dit men inte låta sig luras av hur det ser ut på utsidan : Väl inne får man alltid en meny som är gjord på lokala och ofta eklogiska råvaror.
Utmärkt val av rätter till en kort meny. Mycket egen- och närodlat. Kärlek och omsorg om råvarorna i köket. Goda viner till, flera ekologiska, och bra öl. Dessutom spännande musikprogram.
Älskar den här platsen! Inte den vackraste inredningen, men är det event så är här så otroligt mysig härlig stämning och de har fin fina ölsorter!
Helt underbart ställe!
Comment on this business

to add Majas map to your website;