facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Malens Krog

Address: Köpmansg. 113, 269 36 Båstad
Phone: (0431) 36 98 96
City: Båstad
Zip Code: 269 36



related searches: The Boathouse Båstad
Similar places near
Hotel Skansen i Båstad Hotel Skansen i Båstad 2 km Fint och fräscht hotel. Spaet helt okej, men det kanske inte räcker hela vägen om man...
Stollaby Stollaby 11 km Stollaby Dining
Reviews
En sån där pärla man bara hittar ibland. Smakfullt inredd, excellent service, trevligt bemötande och riktigt god vietnamesisk mat, stilfullt upplagt. Den traditionella desserten serverades på snygga men udda tallrikar. Ägaren var trevlig och hade en varmt humoristisk framtoning. Besök det här prisvärda stället om ni är i Båstad. Ett besök till i samma stil så blir det en höjning.
Verkligen härliga människor som driver det här stället, vi har inte upplevt något problem med att jag är allergisk utan de har alltid bemött oss bra. Bemötandet är alltid positivt varmt och vi kommer allt som ofta förbi då o då och har inte varit missnöjda en enda gång. Parkering: Det finns parkering runt byggnaden Specialkost: Min glutenallergi har inte reagerat vad jag mins iaf
Bra och pålitlig Restaurang - Prisvärt till tusen. Wai alltid där och ser till att allt fungerar. Rekommenderas starkt.
Perfekt ställe för både avhämtning eller om man vill sitta ned för en avkopplande middag
Så god anka med otroligt god sås.
Alltså, denna restaurang! Helt underbar! Supergoda vårrullar och jättegod kyckling i röd curry!!!! Sen ska vi tala om personalen: Helt sagolik tjej som passade upp oss. Oerhört trevlig och hjälpsam. Tack Är ni i Båstad, gå dit.
Trevlig restaurang men förfärlig mat
God mat och tjejen som jobbat både gångerna jag har varit inne för att hämta mat förtjänar en löneförhöjning - bland den trevligaste kyparen jag har mött inom restaurangbranschen!
Väldigt bra mat rekommenderas bra service
Bästa krogen i byn. Sällsynt med sådana här toppenställe! Bra service, trevligt bemötande när man kommer in i restaurangen. Egna önskemål funkar för det mesta. ALLTID fräsch och god mat.
Comment on this business

Directions to Malens Krog with public transportation


Båstad Kungsbergsvägen 30 meters
226
501
502
525

to add Malens Krog map to your website;