facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Maleviks Kakhus

"Kvalité, glädje och omsorg möts du av i vårt café, konditori och bageri. Kakhuset erbjuder ett stort utbud av tårtor, bakverk, bröd, lättare luncher, vår egengjorda glass och våra egentillverkade chokladpraliner. Vi tillverkar allt själva för hand."
Address: Furubergsvägen 3 , Särö 429 41, N, SE
Phone: +46 31 93 35 92
City: Särö
Zip Code: 429 41



related searches: Steinbrenner & Nyberg
Reviews
Trevligt ställe med stort utbud. Köpte en god glutenfri tårta. Provade även bröd som var riktigt gott. Deras hallonglass är fantastiskt bra.
Väldigt trevligt ställe!
Go fika!Mat: 4/5
Trevlig ljus lokal. Trevlig personal kul att man kan se in till bageriet. Hyfsade priser. Jag hade gärna sett lite fler kondisbit alternativ med grädde. Var lite mycket bullar och vetebröd.
Förvånad över det höga betyget. Detta ställe ska inte ha över 4 i betyg tycker jag. Bara testat bullar och semlor dock. Deras semla är en stor besvikelse, lite grädde, torr bulle. Skulle säga att den är i klass med Dahls bageri.
Ska du besöka ett ställe för fantastisk fika-njutning. Så är det hit du ska. Helt bara underbart; kvalitet, service och bra stämning. De är också lika bra på bröd, avancerade bakverk som vanliga fikatillbehör. Det är så bäst!
Lottas lunch bakverk, utsökta
Mysigt kafé men trevlig personal! Man kan tycka att det är lite höga priser, men det är verkligen så att man får vad man betalar för. Riktigt bra, goda och vackra bakverk. Bland annat har de ju definitivt de bästa semlorna Räkmackorna är också vääääldigt goda och fina!
Goda bakverk och bröd! Trevlig personal!
Bra service, fina lokaler mycket god fika / mat. Dock är priserna för höga.
Comment on this business

to add Maleviks Kakhus map to your website;