facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Malexa Ekonomi

Malexa Ekonomi

About

Vi är den lilla redovisningsbyrån som bryr oss om våra kunder, där personligt engagemang och leveranskvalitet är våra största framgångsfaktorer.

Story

Jag heter Martina Dosen och är utbildad civilekonom (magisterexamen) vid Linköpings Universitet. Min bakgrund är bl.a. 20 år i bankvärlden och som kundansvarig ekonom på Riksbyggen där jag fungerade som föreningscontroller och hade totalansvaret för mina kunders ekonomi.
Nu har tiden kommit för att starta en egen redovisningsbyrå där jag med min samlade kompetens kan hjälpa ditt företag med allt från den löpande redovisningen till finansiell analys och årsbokslut. Där emellan tar jag gärna hand om era deklarationer, lönehantering mm.

Mina ledord har alltid varit personligt engagemang, integritet och leveranskvalitet och det är också genom det jag har byggt min egen framgång. Så kontakta gärna mig om du vill ha en partner som sätter sig in i er verksamhet och hjälper er med ert företags utmaningar och behov gällande ekonomihanteringen.

Address:
Phone: 0733601407
City: Trelleborg


Similar places near
Ludvig & Co Ludvig & Co 2 km Ludvig & Co är den nationella men lokala helhetsleverantören för ditt företags behov....
Finson Lantbruk & Konsult AB Finson Lantbruk & Konsult AB 2 km Claydon har nu skaffat sig återförsäljare i Sverige. Det är vi Finson Lantbruk & Kons...
SVEA Group SVEA Group 10 km
Comment on this business

to add Malexa Ekonomi map to your website;