facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Malexander Turism O Fritid

Address: Prästgårdsvägen 3 , Boxholm 590 14, E, SE
Phone: +46 142 301 80
City: Boxholm
Zip Code: 590 14



related searches: Loppis Malexander, Hönsalotta Malexander öppettider, Hyra båt Sommen
Similar places near
Pizzeria Palace Pizzeria Palace 23 km Trevlig personal, fräsch resturang och maten e verkligen wowMat: 5/5
Boxholms Torgservering Boxholms Torgservering 23 km Bästa pizzerian i hela Östergötland trevlig personal kanontid pizza o kebab extra plu...
Pizzeria Torget Pizzeria Torget 23 km Gick på Googlebetyg för att hitta ett vettigt ställe. Gick sådär... Är inte särskilt ...
Älvkullegrillen Älvkullegrillen 23 km Vällagat och mycket att välja på. Tråkig inredning....
Reviews
Liten camping. Endast en plats ledig. Ingen lekpark, ingen bra väg till stranden, rejäl backe ner. Ingen kiosk eller liknande syntes till. Ingen för en barnfamilj.
Lugn och mysig camping. Service huset verkar nytt, dock då var spishällarna med touch-funktion något överkurs för mig. God glass och rejält kaffe. Min enda kritik är att badplatsen är i behov av några flak sand då botten har rätt stora stenar vilket gör det svårt gör barn att gå på.
Vackert belägen vid sjön Sommen med bra bad fin anläggning med duschar o toaletter . Ett stort minus är att latrintömningen ligger avsides och med en brant trappa på 30 meter .
Malexanders camping kiosk Bra service & trevlig personal. Fanns att välja på kulglass och vanlig "köpeglass" även andra goa grejer. De tog swisch, kort och kontant. Efterlängtad glass efter en 4 timmars mtb tur på Kyrkstigen‍
En liten men väldigt trevlig familjecamping med rymliga platser och nytt, fräscht servicehus. Trevlig personal som ger bra service. Ett mysigt ställe man gärna besöker igen.
Trevlig camping med bra faciliteter. Vi kan verkligen rekommendera det bröd de bakar till frukost! Deras hembakta "grova" baguette är helt underbart bra!
Jättefin camping med fint servicehus och trevlig personal. Ligger precis vid vattnet som är klart. Stranden är långgrund.
Snuskig latrintömning i en toalettstol i ett litet fallfärdigt skjul. Ej välskött. Endast 3 toaletter, ej välstädade. Endast ett diskställe. Mitt ute i ingenstans, 30min till närmaste mataffär. Det positiva var att det var ett fint läge precis vid sjön och en barnvänlig badplats med brygga. Många ställen att hämta dricksvatten på.
Liten fin camping vid sjön Sommen. Nytt fräscht servicehus trevlig personal. Nära till bad.
Underbart campingområde, jättetrevliga "stammisar", nära till fint bad med klart och fräscht vatten med brygga och flotte. Hade blivit en 5:a om det inte varit för servicehusen. Det ena av dem med kök, toa och dusch är mögligt, så vi behövde ha dörren öppen för att kunna diska pga allergi. Nytt servicehus, gärna ett högre pris därav och det här blir ett drömställe för oss!
Comment on this business

to add Malexander Turism O Fritid map to your website;