facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Mali Thaimassage

Mali Thaimassage

About

Mali Thaimassage
Massagesalong i Sköndal, Bagarfruvägen 26.

Story

Välkommen in till oss för en stunds avkoppling. Hos oss kan alla känna sig välkomna, oavsett ålder, kön eller livsstil.
Här får Ni i en skön och fräsch miljö seriös massage av duktiga massöser. Vi vill och hoppas att du, efter avslutad behandling, känner ett ökat välbefinnande, bättre balans, mindre skadlig stress och mer friskt flödande energi.
Boka en tid för en avkopplande behandling, tid att bara vara ger lyx till själen, och det är du värd.

De behandlingar vi erbjuder är:

Thaimassage
Thaimassagen kan vara lite hårdare och mer energigivande än andra former av massage. Thaimassagen utförs på en madrass på golvet. Detta gör att massören kan använda sin kroppsvikt, och genom att överföra tryck, kraft och energi uppnå en hög terapeutisk effekt

Oljemassage
Oljemassagen är en lite mjukare massageform, som mjukar upp spända muskler och leder. Den verkar också energigivande och avstressande samt skänker välbefinnande. Vi rekommenderar oljemassage för kunder som aldrig har provat thailändsk massage tidigare. Vår oljemassage är en blandning mellan aromterapi och thaimassage.

Fotmassage
Alla som stått en hel arbetsdag vet hur det känns. Fötterna värker, varje steg gör ont och tröttheten i fötterna sprider sig uppåt. Att vila hjälper inte, värken finns kvar i alla fall, åtminstone i en eller ett par dagar. Thailändsk fotmassage påminner mycket om zonterapi och klassisk reflexologi, även om teorierna om hur det påverkar kroppen skiljer sig lite från varandra. Vår behandling riktar in sig på att få dina fötter att återhämta sig, och vi utför inte någon regelrätt zonterapi-behandling. Dock är Thailändsk fotmassage en mycket välgörande behandling för trötta fötter och ben.

Huvud / Axlar
Känner du dig trött och stressad eller spänd i nacke och axlar? Då kanske du skulle unna dig en behandling med huvudmassage. Huvudmassage har en djupt avslappnande effekt och passar de flesta eftersom den utförs sittande på en stol, med kläderna på.
Den här massageformen balanserar kroppen och sinnet samt ökar välmående och hälsa. Dessutom har den en healingeffekt samt att den förebygger sjukdomar, förbättrar energiflödet och ökar blodcirkulationen. När blodcirkulationen i hårbotten ökar ger det mer energi till hårrötterna. Detta leder i sin tur till att ditt hår får mer näring och kan växa samt bli starkt och glänsande.
Precis som det låter så fokuserar behandlingen på huvudet men massagen ges även på nacke, skuldror och övre rygg samt armar. Huvudmassage har ett omfattande behandlingsområde och är till nytta för varje del av kroppen. Du har områden på huvudet som representerar olika delar på hela kroppen.

Fotvård
Thai Fotvård, eller Pedikyr som vi också kallar det, skall inte förknippas med medicinsk fotvård. Vi behandlar friska fötter, men som kan må bättre. Förhårdnader och långa naglar skapar problem i längden, och vill du öka chansen att undvika problem skall du pröva Thai Fotvård. Behandlingen börjar med ett fotbad som mjukar upp Dina fötter. Efter detta så filas förhårdnader ned, naglar klipps, nagelbanden behandlas. Kort sagt, en skön behandling för trötta fötter med förhårdnader.

Address: Bagarfruvägen 26, 128 67 Sköndal, Stockholms Län, Sweden
Phone: 076 - 194 20 08
City: Sköndal
Zip Code: 128 67


Opening Hours

Monday: 10:00 - 21:00
Tuesday: 10:00 - 21:00
Wednesday: 10:00 - 21:00
Thursday: 10:00 - 21:00
Friday: 10:00 - 21:00
Saturday: 10:00 - 21:00


related searches: Thai Massage, Thaimassage Essen, Thai Massage Essen Preise, thai massage essen-holsterhausen, Thai Massage Mülheim, Mali Thai Kettwig, Thai-Massage Burgaltendorf, Thai Massage Essen Innenstadt
Similar places near
Oranee Massage Oranee Massage 215 meter Vi ingår nu i QH BodyCare tillsammans med Mali Thaimassage Vi finns ca 200m från cent...
Ayna yoga massage Ayna yoga massage 252 meter Ayna yoga en liten gemytlig studio i Sköndal. Erbjuder olika former av yogaklasser. H...
Salong Polish Perfect Salong Polish Perfect 9 km Frida är mycket noggrann och kunnig så jag är väldigt nöjd med mina välgjorda och hål...
Reviews
Inte alls nöjd med massagen. Rekommenderar inte detta ställe!
Dålig massage och tiden höll hon inte. Jag tog 2 timmar olje massage men hon stressade på som det vore 1 timme som jag hade. Det finns mycket bättre ställen att gå till.
Dåligt ställe
Översatt av Google Hemsk plats Original Okropne miejsce
Översatt av Google Ingen öppnade dörrar Original Nobody opened doors
Comment on this business

to add Mali Thaimassage map to your website;