facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Malkars Nybro

Address: Nybro
City: Nybro


Reviews
Äckligaste gymmet jag tränat på. När det väl är bemannat så är det städat men det finns ingen vilja från medlemmarna att bibehålla standarden. Nästan ingen torkar av eller plockar undan efter sig och det är ärligt talat riktigt vidrigt och stökigt. När man tar upp detta med gymansvariga och ber om fler och tydligare skyltar kring detta vill dom inte göra det. Hade behövts obligatorisk gymetikettskurs för medlemmar. Gillar du att träna i andras svett och plocka undan efter andra så är detta för dig. Annars finns det bättre. Med tanke på hur mycket det kostar så kan man tycka att det borde vara bättre standard.
Toppklass! Vem vill inte kunna ha tillgång till ett gym dygnet runt 365 dagar om året? Fräscha fina lokaler och maskiner.
Jag och min mamma tog oss äntligen tillfället i akt att börja träna. Vi valde Malkars och personalen är hur trevliga som helst. Det är mycket fina lokaler och öppettiderna är toppen för de med psykisk funktionsnedsättning och kan välja en tid då det inte är mycket folk där. Har bara gott att säga om Malkars.
En plats man trivs på.
Alltid fräscht o maskinerna byts ut med jämna mellanrum, hänger med i utvecklingen!
Mycket bra maskiner, bra utsatta
Jättefint och lyxigt gym, kostar dock extremt mycket! Så tänk efter om det är värt det!
Stort, rent, fräscht och bra gym. Dessutom bra läge som gör det lätt åtkomst hela dygnet.
Mycket trevligt gym, fräscht och fint. Dom satsar på moderna maskiner.
Väldigt fint och många maskiner men lite dyrt
Comment on this business

to add Malkars Nybro map to your website;