facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Mall of Scandinavia

Mall of Scandinavia

About

Öppettider: http://apps.facebook.com/1006463922708596



"Shopping i världsklass! Här hittar du en unik mix av design, mode, teknik, underhållning och mat från hela världen.Här återfinns hela 224 butiker och restauranger, fördelade på över 100 000 m2. The Designer Gallery™ presenterar exklusiva varumärken, mode- och livsstilsbutiker samt ett urval av pop-ups. Dining Plaza samlar över 20 restauranger i vad som är Stockholm största restaurangområde.I Westfield Mall of Scandinavia finns även ett serviceutbud utöver det vanliga, bland annat nyheten Click & Services, en lounge där e-handeln möter den fysiska shoppingupplevelsen. Här kan kunden hämta sina paket, prova i provrummen och, vid behov, lämna tillbaka varan.Varmt välkommen!"
Address: Råsta Strandväg 15A, 19341 Solna
Phone: +46 8 400 080 00
City: Solna
Zip Code: 19341



related searches:
Similar places near
Solna Centrum Solna Centrum 1 km Mysig, härlig, lugn, lagom och bäst av allt är att man kan njuta av att vara där. Fin...
Reviews
Helt otrolig upplevelse. Jag är från Göteborg och att få se ett så stort köpcentrum var lite roligt. Här kan man verkligen hitta det man behöver och även käka gott. Extra rolig var även att garaget var färgat och underhållande enligt mig att åka i.
Vi älskar att bli har i mallen. Mycket finnt och kul. Finns olika lek platser till barn
Centrum ”MOS” i folkmun var bättre innan pandemin. Efter pandemin har något hänt?! Mall of Scandinavia har blivit mer en fritidsgård för unga och en del äldre arbetslösa människor som driver omkring inne i centrumet. Man får hålla hårt i handväskan och ha ögon i nacken. Efter shopping blev jag förföljd ner i garaget av några oseriösa ynglingar. Gick tillbaka och sa till väktare som snällt eskortera mig till garaget igen. Blir ingen mer shopping där.
Westfield Mall of Scandinavia är en femstjärnig shoppingdestination i Solna. Med över 220 butiker och ett brett utbud av restauranger erbjuder den en modern, rymlig och lättillgänglig layout. Sammanfattningsvis är det ett måste för alla som vill uppleva en exceptionell shoppingupplevelse.
Riktigt stort och fint köpcentrum. Finns mer eller mindre allting här. Thaimat, Max, kläder för män, kläder för kvinnor, och så vidare. Helt sinnessjukt mycket människor på helgen men utöver det tycker jag riktigt mycket om det här köpcentrumet. Gratis toaletter har de dessutom!
Mkt att välja, finns plats att äta , umgås med familjen, vänner
Stort utbud med många olika affärer för alla. Man får lite utomlandskänsla där inne av någon anledning. Flera matställen att välja på. Sook är jättegott t.ex.
Nästintill perfekt galleria! Lite väl stor för min smak, men det finns en hel del butiker, restauranger och biograf, för den/dem som letar efter mer eller mindre allt möjligt från kläder, skor, accessoarer, DIY-saker, till att fika eller äta och avsluta kvällen med bio eller bowling på O’Learys. Finns även några ’lekplatser’ för yngre barn med Babblarna och Pippi Långstrump.
Mycket klokt med 2 h gratis parkering, det upplevs som vänligt och annars kan det dra ner antalet besökare och det vinner ingen på...
Känns liiiite som att resa sig tillbaka till Dubai mall, lite sån känsla givet storleken och ursprunget på stora delen av klientelet: Trevligt!
Comment on this business

to add Mall of Scandinavia map to your website;