facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Malmia Resturang

Address: 981 36 Kiruna
Phone: +4698016515
City: Kiruna
Zip Code: 981 36



related searches: Mysiga restauranger Malmö, Bästa restauranger Malmö 2021, Malmo restaurants Michelin, Bullen Malmö, Italiensk restaurang Malmö, Restaurang Malmö Live, Restaurang Helsingborg, Fransk restaurang Malmö
Reviews
Enkelt snabbt och lite folk.Mat: 3/5
Riktigt gött! En äkta lunchsylta för gruvarbetare, som inte slarvar med maten. På genomresa åt jag blodpalt med knaprigt fläsk och skirat smör på deras lunchbuffé och blev både mätt och belåten. Inredningen är spartansk, men det var städat, fräscht och personalen var trevlig.
Tyckte de hade bra bricklunch tidigare men nu har det blivit så mycket sämre. Dock klämdag så kanske inte den bästa personalen. Det var inte så gott och särskilt såserna, bea och remoulad, smakade jättekonstigt, nästan som att det var skämt. Var svårt att njuta av lunchen efter det.
Lugnt trevligt ställe att äta lunch
Var inte alls nöjd med maten senaste gången jag åt här efter ägarbytet. Köttet var segt och smakade inte bra alls. Kanske hade otur just den dagen. Kommer nog att ge dem en ny chans och hoppas det är bättre då.
Bara för att mätta magen
Riktigt dåligt
Bra mat, men kanske inte fräschaste lokalerna. Storkökskänsla utan någon speciell atmosfär. För dom som vill äta, helt enkelt.
Jo det var hyfsat men det blir ganska lätt grisigt vid maten som vid alla bufféer,men maten va go
Underbar mat och mysigt ställe! Behöver dock lite renovering, annars superfint intryck!
Comment on this business

to add Malmia Resturang map to your website;