facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Malmnäs Möbler & Interiör

"Hos oss finner ni det som gör ert hem smakfullt och elegant. Vi erbjuder fantastiska svensktillverkade möbler av tillverkare som Jio, Bröderna Anderssons och Norell samt ett makalöst utbud av exklusiva tyger från världens alla hörn. Presentartiklar, tapeter, presnter och accessoarer. Delikatesser samt vacker heminredning och belysning. -Väl mött önskar familjen Malmnäs"
Address: Horsabäck 111, 31298 Laholm
City: Laholm
Zip Code: 31298


Reviews
Ute på landet, nära Våxtorp i södra Halland ligger denna fantastiska möbelaffär! Man kan beställa sin egen soffa med oändliga varianter på klädslar för att matcha resten designhemmet, -om man har råd.. Men det finns också massor av fina och unika prylar till överkomliga pengar, så en del julklappar blev det inhandlat vid vårt besök! Jo, ett riktigt positivt och trevligt bemötande i denna vackra miljö var ett stort plus, och vilka vackra julklappsinslagningar‼
Fantastiskt! Vi 3 ”damer” från Norrviken på vift!!!
Bästa Malmnäs butik som finns - Här finns allt från godis, souvenirer, till möbler bör besökas & rekommenderar att köpa den goda glassen, ta en paus och njut av tillvaron
Riktigt mysigt ställe med jättetrevlig personal.
Kvalitetsmöbler i trevlig miljö! G latt bemötande. Dessutom söndagsöppet!
Ett mycket trevligt utflyktsmål. Inredning och ät- och drickbart i alla möjliga former
Mysigt ställe med trevligt folk, rekommender ett besök om man är i närheten.
Mitt ute i "nowhere" ligger Malmnäs, en oas av det bästa design kan erbjuda. Fantastiska tapeter, tyger och möbler men också prydnadsföremål, armaturer, tvålar, kex, marmelader, teer, mm. Alexander, Malmnäs ägare sprudlar av glädje och önskar alla kunder välkommen. Verkligen ett unikt ställe som lika gärna kunde ha legat på en fashionabel adress i en europeisk storstadsmetropol.
Helt fantastiskt ställe att besöka! Perfekt att köpa en liten fika, underbara blommor eller vacker inredning! Eller bara njuta av en vacker miljö med fågelkvitter och härliga djur! Verkligen värt ett eller flera besök!
Som så många andra så stämmer jag in i hyllningskören. En otroligt fin och unik butik med ett stort utbud av möbler och accessoarer. Det bultande hjärtat i butiken är dock personalen. Har varit där några gånger och ett varmare mottagande i en butik är för mig svårt att erinra. En stor eloge till ägare och personal. Kommer bli fler köp från min sida framåt. Högsta betyg!
Comment on this business

to add Malmnäs Möbler & Interiör map to your website;