facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Malmö Airport

Malmö Airport
Address: , Malmö 230 32, M, SE
Phone: +46 10 109 45 00
City: Malmö
Zip Code: 230 32



related searches: Malmö airport departures, Malmö Airport destinations, Malmö Airport arrivals, Copenhagen Airport, Taxi Malmö Airport, Malmö Airport address, Malmö Airport parkering rabatt, Malmö Airport to city center
Reviews
Lugn och skön flygplats att börja eller landa ett äventyr. Bra personal som hanterar situationer på ett effektivt vis
Förvånansvärt bättre än vad jag förväntade mig med tanke på att det är en ganska liten flygplats. Var knappt några köer vid check-in eller säkerhetskontrollen. Väl inne i terminalen fanns det flera olika caféer och en tax free. Gott om platser att sitta på.
En ren och fräsh liten flygplats som för tillfället ofta gapar i stort sett tom. Visst, det går en del flyg till Stockholm, något till forna Jugoslavien och Charterbolagen drar alla sina strån till stacken. Det börjar röra bättre på sig nu men pandemin har slagit hårt även här. Jag hoppas av hela mitt hjärta att pandemin snart ska vara över och att allt återgår till det normala igen och att vårt kära Stutup med sina caffere, matställe, och kiosker snart ska återse sina forna glansdagar! Till alla er som jobbar ute på Sturup, håll ut! Ni gör ett jätte jobb! Var recentionen bra klicka gärna på tummen upp, Tack
Ni borde göra om och rätt med er av- och påstigningsplats. Gratis att köra igenom era bommar om man kör ut innan 15 minuter gått. Jo, men hur ska man komma ut ur den gröten av bilar som ni kombinerat med parkeringsplatser? Vi kom ingenstans och situationen kändes panikartad stundtals. Vem kom på den idiotiska lösningen? Vi fick i alla fall betala 30 kronor för att bommarna ut var igenkorkade av folk som INTE ville betala för ERT kaos. Sämsta betyg går tyvärr till er idag!
Säkerhetskontrollen är den här flygplatsens behållning. Korekta med glimten i ögat. Men resten, en stor shop men inget ställe att sitta ner och äta på. Jo, Coffee House by George där du kan få äta färdigpackade sallader i papperstråg med träbestick. Öl serverades inte idag, däremot lådvin med dubiöst ursprung. Finns det verkligen ingen restauratör eller kedja värd namnet som kan förbarma sig över oss som spenderar många timmar på Swedavias flygplatser.
Bra flygplats.P1 närmaste pplats och sedan en dit längre 2 och 3.Lätt att hitta.1 fika har rimliga priser på det som erbjuds.Finns pressbyrån och andra också.
Om dem hade haft så pass kraftig kontroll på alla muslimer som kom med vågen till Sverige som dem har när serber flyger in i landet hade vi haft ett bättre Sverige för många år sedan!
Allt funkade som det skulle, snabbt och smidigt genom säkerhetskontrollen, helt ok utbud med mat och butiker för den som är sugen.
Flyger du med SAS kan du inte lämna bagage förrän en timme innan avgång och det finns inget att äta förrän du passerat säkerhetskontrollen. 7eleven var stängt Så mitt tips; Ät innan du åker till Malmö Airport. Två stjärnor dock pga ingen kö vid kontrollen.
Antagligen den sämsta flygplats jag upplevt. Man kan inte ens få en bit mat och en öl som många vill för att fira in semestern. Skandal!!
Comment on this business

to add Malmö Airport map to your website;