facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Malmö Flyttjänst AB

About

Din flyttfirma i Malmö & Lund med omnejd
Är du på jakt efter en flyttfirma i Malmö, Lund eller övriga Skåne? Då har du kommit helt rätt!

Story

Din flyttfirma i Malmö & Lund med omnejd
Är du på jakt efter en flyttfirma i Malmö, Lund eller övriga Skåne? Då har du kommit helt rätt! Vi på Malmö Flyttjänst är specialiserade på flyttning och vi kan hjälpa dig med det som just du behöver - stort som smått. Vi utför trygg flytthjälp, där ansvar och professionalism är våra ledord.

Vi kan glatt meddela att du nu kan pusta ut, eftersom vår flyttfirma kan erbjuda dig flytthjälp med varje steg i processen - vi vågar lova att vi täcker samtliga av era flyttbehov.

Vi känner våra kunder väl och vi vet att du vill kunna boka din flyttfirma både snabbt och smidigt. Glöm allt vad telefonköer heter, för på vår hemsida kan du fylla i en offertförfrågan och få ett prisförslag inom 24 timmar!

Varmt välkommen att kontakta oss!



"Malmö Flyttjänst AB är en flyttfirma i Malmö som utför kontorsflyttar, företagsflyttar, transporter och självklart bohagsflyttar. Vi utför regelbundet tyngre transporter/flyttar som flyglar, piano, kassaskåp etc. Inget uppdrag är för stort eller litet för oss!"
Address: Företagsvägen 30, 232 37 Arlöv, Sweden
Phone: +46 40 30 00 89
City: Arlöv
Zip Code: 232 37


Opening Hours

Monday: 07:30 - 16:30
Tuesday: 07:30 - 16:30
Wednesday: 07:30 - 16:30
Thursday: 07:30 - 16:30
Friday: 07:30 - 16:30


related searches: Flyttfirma Malmö, Flytthjälp Malmö, Flyttfirma Malmö pris, Flytt 4 You Malmö ab, Bärhjälp Malmö, Flyttfirma Helsingborg, Möbelkillarna, Perfektflytt
Similar places near
BMS BMS 239 meter Jag jobbar på BMS Kranar AB
Distribution Syd AB Distribution Syd AB 367 meter Distribution Syd AB är ett Malmöbaserat transportföretag som erbjuder både distributi...
Fönsterputsdelen Fönsterputsdelen 895 meter Vi utför Fönsterputs i Skåne
CCM Spedition AB CCM Spedition AB 971 meter Trevlig och tillmötesgående personal
Möbelkillarna AB Möbelkillarna AB 1 km Helt suveräna med både flytt och flyttstäd. . Kan varmt rekommenderas
Arlöv Zarra städ AB Arlöv Zarra städ AB 1 km Www.zarrastad.se Flyttstädning Storstädning Kontorsstädning Hemstädning Fönsterp...
MTS Malmö Transport & Spedition AB MTS Malmö Transport & Spedition AB 4 km Alltid trevlig att träffa Klaus!
Reviews
HYRDE SLÄPVAGN Fresh & ny tippsläpp Trevlig bemötande Hämtning: Lite out på landet mot Oxie. Ifall om man är ensam, kan det vara lite svårt att flytta på släppet till inkoppling vid våt underlag den parkeras på en fält med gräs underlag.
Ta inte denna flyttfirman.... vi beställde en flytt för 5 rum+ kök+ garage och detta skulle inte vara något problem. Vi sa att det är mycket grejer så det behövs nog iaf 1 stor lastbil. Han på företaget sa att dom skulle lösa allt. Vi fick betala för flytten och väntade på våra saker. Dom skulle höra av sig efter vägen men det gjorde dom inte. Vi fick ringa flera gånger för att få svar om hur det går. Dom tog 2 st B-korts bilar och fick inte ens med hälften av sakerna i huset och tänker inte åka för att hämta resten av sakerna. Vi betalade 42.500kr för detta och dom menar att vi ska betala mer.
Priset på offerten från detta företag är exkl. moms efter RUT. Även i mejlkonversationen med dem så uppgav de priser exkl. mons till oss. När fakturan sedan kom var det dubbla priset. Enligt prisinformationslagen för privatpersoner ska priset alltid vara inkl. moms. Annars ska det vara mycket tydligt om det inte är så, vilket det inte var. Vi orkade inte bestrida fakturan, vilket vi har rätt till, men det kan vara bra att veta för andra som vill anlita företaget. Förutom det så var flyttpersonalen trevliga och tillmötesgående. Dock så hade städfirman "glömt" bort städning, och vi fick ringa och påminna dem. Nyckelöverlämningen blev således försenad med ett par timmar. De svarade med att de tyckte det "löste sig bra", men vi var väldigt stressade hela dagen.Tjänst: Flyttstädning
Jesper och Jan skötte bokad flytt enligt offert klanderfritt. Trevliga och arbetsamma killar.
Vi använde Malmö Flyttjänst när vi flyttade vårt kontor från Lund. Väldigt trevliga grabbar som hjälpte oss. Det gick väldigt fort och det var smidigt trots tunga dokumentationsskåp på 750kg.
Comment on this business

Directions to Malmö Flyttjänst AB with public transportation


Burlöv station 210 meters
Pågatågen

to add Malmö Flyttjänst AB map to your website;