facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Maltes Cykel & Sport

Maltes Cykel & Sport

About

Maltes Cykel & Sport är till för er som kräver lite mer. Mer kunnande, mer omsorg och mer ansvar. Att köpa cykel är inget man gör över en kafferast. Vi har cykelverkstad året om ock skidverkstad from Nov - April. VÄLKOMMEN!

Story

Maltes Cykel & Sport har funnits på Lidingö sedan 1955. Sedan starten för över 58 år sedan har Maltes målsättning varit att erbjuda våra kunder det senaste inom cykel.
Kunskap och service är våra ledord.
Vår serviceverkstad har sedan starten varit den mest anlitade på Lidingö.


Vi som jobbar på Maltes har alla gemensamt att vi jobbar med det vi är intresserade av. Därför kan du känna dig trygg i ditt val av cykel eller annan sportutrustning.

Hos oss hittar du cyklar från: Helkama, Mirraco, Nishiki, Scott, Skeppshult och Trek.

Kläder från: Craft, Scott, Pearl Izumi.

Tillbehör från: Abus, GripGrab, Giro, Bell, Garmin, Cateye, Enervit, Silva och mycket mer.

Välkommen till en personlig och hemtrevlig butik.

Hasse Hamberg med personal

Address: Kyrkvägen 2, 181 42 Lidingö
Phone: 08-7659675
City: Lidingö
Zip Code: 181 42


Opening Hours

Monday: 10:00 - 18:00
Tuesday: 10:00 - 18:00
Wednesday: 10:00 - 18:00
Thursday: 10:00 - 18:00
Friday: 10:00 - 18:00
Saturday: 10:00 - 14:00


related searches: Jarla Cykel, Cykelaffär Stockholm
Reviews
Har aldrig blivit så dåligt bemött. För en enkel punktering kan personalen inte ge en tid när arbetet blir klart. ASAP på alla cyklar utanför sen 3 dagar tillbaka. Hittade en annan reparatör som kunde åtgärda problemet inom 2 timmar. Kommer aldrig att sätta min fot på Maltes igen.
Absolut sämsta kund bemötande jag varit med om. Rekommenderar starkt att aldrig besöka.
Aldrig blivit så illa bemött som av personalen där, kommer inte sätta min fot där igen. Rekommenderar ingen annan att göra det heller.
Himla tråkig attityd hos personalen... Överpris och dålig service. Mycket, mycket tråkigt. Förväntade mig mer efter alla bra recensioner här men blev väldigt besviken. Kommer inte gå hit med min cykel igen och rekommenderar ingen annan att göra det heller.
Ringde och uppmuntrades att komma förbi. Dom tog in cykeln direkt och mekade till bromsarna och bytte vajer till ett väldigt överkomligt pris. Rekommenderas verkligen!
Sjuåringen provcyklade en barncykel, som han tyckte om. Vi bestämde oss för att köpa den och betalade direkt. Butiken berättar att vi behöver vänta ett par dagar innan vi kunde hämta ut cykeln, då den behövde monteras. När jag sedan hämtar ut cykeln, ser jag att det är demoexemplaret jag får, då jag kände igen en repa på bakskärmen från det tillfälle då han provcyklade den. Förstår då att butiken förmodligen inte ville lämna ut cykeln till mig direkt, då andra kunder också skulle få möjlighet att provcykla den köpet gjordes på en helg, med många kunder i affären. Jag ifrågasätter varför man säljer ett demoexemplar till mig, utan att informera om det och varför de säljer demoexemplaret till fullt pris. Butiken påstår att detta är så man gör. Butiken hade varit ok med att häva köpet, vilket jag dock inte gjorde. Vi kom istället överens om att de skulle byta den repade skärmen. Butiken har tyvärr fortfarande, flera veckor senare, inte återkommit med att ny skärm finns på lager. Min erfarenhet från e-handeln är att utställnings- och demoexemplar ej säljs som nya till icke-införstådda kunder. Tråkigt att därför få sådant bemötande från en lokal butik som man gärna stöttar just denna cykel kostar betydligt mindre att köpa via en e-handlare.
Liksom någon annan här var jag med om att de inte kunde/ville reparera hjulet på en gammal cykel med en ganska gnällig negativ inställning. Sa jag skulle slänga den och köpa ny "rishög" på blocket istället. Cykeln är i väldigt bra skick men färgen har blekts till en roströd färg, vilket de kanske antog för riktig rost. De sa att jag bara kunde reparera om jag köpte en gammal cykel och tog reservdelar, och att det fick jag göra själv. Raljerande om hur svårt det var, inte var värt det etc. med konstiga mått mm. Ett samtal till Gamla Stans cykel och de fixade det utan att fråga något på en kvart, 200 kr. All tre som arbetade i affären kom också ut och kommenterade oberoende av varandra vilken gammal cykel det var och "går det att cykla på den?!" eller till en annan kund om min cykel "haha, nej vi jobbar bara med sånnahär vrålåk här nuförtiden..." Lite tråkig attityd. Som tur är gick cykeln bara sönder på Lidingö, så behöver inte ha något mer med dem att göra.
Fantastisk service, mycket prisvärda cyklar och ett trevligt bemötande av personalen
En RIKTIG cykelafför. Förstklassig service.
Jättebra service via telefon: trevligt, kunnigt och hjälpsamt.
Comment on this business

to add Maltes Cykel & Sport map to your website;