facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Maltesholmsbadet

Address: Hässelby Strand, Stockholms Län, Sweden
City: Hässelby Strand



related searches: hässelby strandbad, solviksbadet, kanaanbadet, ängbybadet
Reviews
Jättefint bad med kiosk, toaletter, sköna solbänkar, grillplatser, promenadstigar utmed vattnet.
Badstrand i Hässelby strand.En lång sandstrand som är mycket bra för yngre eller småbarn om man vill bada i sjön.Finns en Grekisk matvagn utanför och en grillkiosk med glass och annat.Enda minus är att man inte kör / eller krattar stranden som man gjorde förr troligen varje dag
Bra och härligt bad med lummiga skugg platser under träd bra parkerings möjligheten 12 timmar
Borde döpas om till Kanadagäss-badet. Smutsigt,äckligt och händer det drunkning så räkna med att 9 av 10 ej kan simma eller flyttar på sig för ambulansen. Mycket grillning mm av ickeskidåkarfolk.
Stranden är helt ok. Borde dock rensas längs strandkanten. Området är så stort och borde fixas till lite med tex bättre lekplats för barn. Skulle vara trevligare då. Nu hänget barnen på uterummet och använder den som lekplats. Fixa till en mysigare och trevligare strand. Den känns död och tråkig skulle kunna göras till en jätte fin badstranded minigolf,fina lekplats o bättre kiosk möjligheter.
Livat, Stort område, sandstrand, långgrunt, två bryggor, volleybollplan, fotbollsmål på gräsplan, bajamajjor, gatukök, lekplats, grillplats. Rekommenderar dock att komma tidigt då parkeringen närmast badet är full tidigt, orkar du gå i 5 min är betalparkeringen uppe vid t-banan billig och det finns alltid plats där! Gillar detta ställe och barnen älskar det! Man får ha hund där också
Helt okay som bad. Saknar bajamajor och duschanordning. Riskerar att badet blir en urinoar. Finns en kiosk men vet inte utbudet. Volleybollplanen bör flyttas från stranden, det är ju där barnfamiljerna behöver säkert utrymme, för och med de små. Bryggorna borde byggas ut.
Stor och fin badplats med 2 stycken utegym. Blir aldrig för mycket folk då badplatsen är så pass stor. Finns några träd så man kan hitta lite skugga om man vill.
Varma dagar är det stökigt och känns otryggt. Grill-os, parkeringskaos, biltutor, skrik och ovänlighet. Mycket skräp. Trängsel och knuffande på bryggorna och allmän brist på hänsyn. Säger man till kan man bli hotad jo, faktiskt, så det är bäst att tiga och lida. Idag var polis, ordningsvakt OCH parkeringsvakter där när jag gick förbi... och det var ÄNDÅ stökigt. Synd, för själva stranden är väldigt fin.
Comment on this business

Directions to Maltesholmsbadet with public transportation


Mirabellbacken 140 meters
908
Mirabellbacken övre 190 meters
Aprikosgatan 240 meters
908
Medsolsbacken 270 meters
908
Jaktpaviljongen 280 meters

to add Maltesholmsbadet map to your website;