facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Mama Bear Café

About

Hemtrevligt nytt café där vi bakar allt själva, nya bakverk och bröd varje dag.

Härliga hemgjorda milkshakes, sallader av fina råvaror samt matiga bagels.



"Hemtrevligt litet caféet med eget bageri. Allt är Bakat och lagat från grunden och görs på beställning. Vågar säga att vi har en av Sveriges godaste brunch med bagels och pannkaks smet vi själva gör efter eget hemligt recept.Underbart goda sallader, bagels med goda fyllningar, hembakade grillade ciabattas, freak shakes, glass, milkshake o mycket mer.Vi erbjuder även mat för utkörning via Uber eat, Fodora för de som inte är i närheten av Ursvik."
Address: Ursviks allé 27, 174 65 Ursvik, Stockholms Län, Sweden
Phone: 073-676 75 07
City: Ursvik
Zip Code: 174 65



related searches: Mama Bear Cafe menu, Mama Bear's Cafe Forest Hill la, Mama Bear Cafe Instagram, Mama Bear Café Bismarck ND, Mama Bear Bar, Mama Bear Café Facebook, Mama Bear Cafe dallas, Wolf and Hound cafe
Reviews
Tycker ärligt talat det är synd att man tagit upp utrymmet utan att göra något med det.
Ändrar från 5 till 1 pga dagens besök. Hon som jobbade idag 2022-06-25 hällde ut min espresso på assiett och halv torkade den och serverade. Kunde fixa en ny espresso och servera fräsch. Jag har även beställt 2 apelsin juice då jag vet att förut de serverade färskpressad. Hon gick till handlarn mitt emot och köpte bravo juice för 15 kronor och sålde mig 2 glas för 90 kronor. Undviker nästa gång.
Inget fel på maten, men tog 40 min att få mat till barn och 50 min för oss vuxna att få mat. Lite småfel i beställningarna. Tjejerna gjorde sitt bästa, men det var nog för lite personal. Kommer inte tillbaka pga. väntetiden.
Ifall man har vägarna förbi Ursvik, måste detta café definitivt testas. Åt brunch där med familjen idag och herregud vad gott det var. Äggen var underbara kommer från någon som inte är stormförtjust i ägg, bageln är nästan ett måste att testa, underbart te, god juice och pannkakorna var bättre än i USA. Dessutom var personalen väldigt trevlig och lokalen rätt så mysig trots den blyga storleken. Det enda som kanske är ett litet minus var att den varma maten inte var så jättevarm när vi fick den; detta är inget vi riktigt brydde oss om, men min lillebror nämnde det ändå. Jag kommer definitivt tillbaka vid tillfälle!
Vi beställde hem sallad och bagel. Överlagt fräscht med bra ingredienser men lite torftigt, då främst salladen vars enda dressing verkade vara olivolja. Bageln var bättre - nån typ av pickle hade fräschat upp men brödet var bra. Men ändå, i förhållande till det ganska höga priset var det hela lite av en besvikelse.
Fantastisk brunch som lagas när du beställer. Riktiga bagels och amerikanska pannkakor. Dessutom ägg o bacon mums vad gott - en fantastisk bakis brunch eftersom de även kör ut maten själva via Foodora. Även beställt smörgåstårta från dem för 30 års kalas - mycket uppskattad och väldigt bra råvaror - till och med smörgåstårt botten bakades själv
Ganska trångt, man satt väldigt nära inpå övriga gäster. Maten var mer eller mindre okej, Små detaljer som drar ner betyget. Bla Fick ingen cream cheese på beaglen, dock väldigt mycket smör. För mycket + fin affärsidé + pannkakorna var mycket goda -för mycket smör i beaglen -äggskal i äggröra -vattnig juice -trångt.
Helt fantastiskt urval av brunchrätter, privat och mysig atmosfär och tillmötesgående personal. Inte ens dyra priser, även om kvaliteten är hög. Grät glädjetårar när jag åt min pannkaka med smör och sirap : Ser fram emot nästa besök!
Supertrevligt och genuint ställe till skillnad från dagens vräkiga ”caféer”. Åt både lunch och fika, bra pris och supergott! Lite få sittplatser så besök på avvikande tider rekommenderas.
Fantastiskt god mad med riktigt bra kvalite på ingredienserna. Deras brunch är smarrig med bagels som är de godaste jag smakat.
Comment on this business

to add Mama Bear Café map to your website;