facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Mama Viet

Mama Viet
Address: SOLNA TORG 22 Solna Centrum , Solna 171 45, AB, SE
City: Solna
Zip Code: 171 45



related searches: Mama Viet menu, Mama Viet Teplice, Mama Viet Nymburk, Mama Viet Nymburk menu, Asijská restaurace Teplice, Vietnamská restaurace teplice krupská, Vietnamská restaurace Teplice, Vietnamská restaurace Ústí nad Labem
Similar places near
Deli Garden Deli Garden 738 meter
Danang Garden Danang Garden 1 km Äntligen hade jag tid över att gå och hämta mat här. Deras färska vårrullar med Nuoc ...
Reviews
Helt ok mat men miljön är inte så inspirerande.
Ok mat smakmässigt men inget specielt avsaknad av såser mm 109 kr för en smörgås med lite fläskkarre Samt så fick man endast sitta 1 vid varje bord ? Så fick därmed inte prata med mitt lunch sällskap.. rekomenderas EJ
Beställde nummer 11 som var lax med wokade grönsaker och ris. Laxen var stekt för hårt så den var brun runt om och jag märkte att kvaliteten på den var låg för den smakade lite unket. Wokade grönsakerna var över stekta och mjuka men ätbara. Riset var gott och jag bad om mera ris för att laxen inte smakade bra och kvinnan i kassan var trevlig och bemötte mig väl. Kommer inte äta här igen!
En otroligt mysig restaurang mitt i ett köpcentrum. Fin service,trevlig personal och supergod mat. Rekommenderar alla att gå hit. Deras vietnamesiska iskaffe är en riktig upplevelse. Kommer komma tillbaka flera gånger. Supernöjd !!
Älskar deras mat! Wokade anka med ris är riktigt gottbrukar beställa den extra såsigt, tycker även att deras fläsk macka är riktigt smarrig. När jag är ute efter något lättare brukar jag välja färska vårrullarvegetariska, men dom måste jag äta med hoysansås, jordnötter och rostad lök. Det händer iblandsällan att maten inte smakar lika gott, som om det är någon annan i köket som inte är lika kunnig som dom som vanligtvis jobbar.
Smaklösa rispapperrullar som legat i kylskåpet hela dan. Nä, inte gott och dyrt!
God vietnamesisk mat och trevlig service. Åt lunch på Mama Viet och stället var ganska fullt, bra betyg. Maten lagades på beställning, var fräsch och portionen stor. Personalen var trevlig och hjälpsam. Vi hade lite frågor angående innehållet. Härlig harmoni på smakerna. Rekommenderas stark!
Köpt med lunch härifrån 2 ggr, nr 6, helt ok, skulle gärna få mer soja och mer topping och sås. Åt lunch på plats i helgen, nr 6 igen som ska vara vegetarisk men mina innehöll kött denna gång, blev besviken. Kan bli riktigt dåligt för den som inte tål ingredienserna i köttvarianten!
Riktigt god mat och trevlig personal! Märks att maten är hemmagjord och ett stort plus att dom skriver ut vad som är glutenfritt! Rekommenderar nr 5.
Bra vårrullar, mysig ficka i solna cMat: 5/5
Comment on this business

Directions to Mama Viet with public transportation


Solna centrum 40 meters
952
Solna centrum T-bana 80 meters
Solna centrum 110 meters
113
129
502
505
509
512
513
Solna stadshus 110 meters
152
508
Skytteholms vårdcentral 130 meters

to add Mama Viet map to your website;