facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Mamas på Marstrand

About

Härlig mat och boende i skärgårdsmiljö

Story

på den pittoreska ön Marstrand ligger den välrenommerade restaurangen Mama's. Här kan du och ditt sällskap njuta av mat och dryck, med havet brusande runt knuten.

Många tror att ordet ”skärgård” kommer sig av att fiskebyar förr i tiden skiftade i en massa olika rosa nyanser. Och så är det nog. Upplev en av Västkustens pärlor där vår köksmästare alltid ser ser till att vår mat håller en hög klass.Läckerheter som BBQ ribs, frasig Fish & Chips, pinfärska ostron och andra skaldjur samt härliga sallader står på menyn.

Bäställ in ett glas champagne och några ostron, eller en läcker skaldjursplatå.
Eller varför inte en låda med färska räkor när solen står som högst och lite kallt
gott rosévin.

Mama's präglas av personlig service och en meny där traditionsrika specialiteter samsas med godsaker från havet. Restaurangen har tack vare sin matlagningskonst uppmärksammats bland annat i restaurangguiden White Guide både 2011 och 2012.

Missa inte vår pastisbar som är den första och enda i sitt slag i Sverige! Omskriven i såväl Kungälvsposten som Dagens Nyheter!



"Vår filosofi är enkel, det ska vara god mat och dryck som vi gillar att dela med familj och vänner under stämningsfull atmosfär och högt i tak. Inspirationen hämtar vi från all världens hörn med utgångspunkt från de asiatiska köken."
Address: Hamngatan 41, 442 67 Marstrand
Phone: +46-303-60222
City: Marstrand
Zip Code: 442 67



related searches: Mamas på marstrand age, Marstrands Wärdshus, Marstrands Havshotell, Marstrands fästning, Tenan Marstrand, Villa Maritime Marstrand
Similar places near
Mamas Mamas 21 meter Bedrövligt bemötande och orimligt lång väntetid mellan rätterna.... Väntade mer än 1h...
Reviews
Sedan vi var här förra året, tycker vi oss märka en rejäl otrolig kvalitetshöjning var det gäller både mat, dryck och service. Vårt sällskap beställde alla smårätter och vi är så nöjda! Goda drinkar och tjejen som serverade oss var fantastisk! Är man redo att öppna plånboken aningen, så kan vi varmt rekommendera detta ställe!
Medans maten var jättegod och läget väldigt mysigt så var priserna extremt höga för den mängd mat som serverades. Förrätterna kostade runt 150 kr och man fick tre bitar. Det var alltså 150 kr för tre relativt små dumplings. Det kändes inte värt priset.
Trevlig personal, snabb service, bra toaletter. Kan tyvärr inte uttala mig om maten då jag ej åt där vid mitt besök men maten skall tydligen vara väldigt god.
Lite åt det dyrare hållet men en otroligt mysig atmosfär och supertrevlig personal. Maten var även den väldigt god, dock ett varningens finger om du är känslig för stark mat, fråga personalen efter styrkan på rätterna om du inte vill bli överraskad. Deras kyckling katsu var gudomligt god för mig som älskar stark mat!
Maten ok . Men stackars grabbar som sköter serveringen ute, underbemannade är det minsta ordet
Maten, 5/5 Drycken 5/5 Service 2/5. Tråkigt att känna att en verksamhet vill leverera mera, men är för ostrukturerad bland servicringspersonalen. Som gäst är det inte så roligt känna sig som en börda då man måste påminna om beställningar. Åt Laab moo och Biffsallad, väldigt bra komponerat. Vi bad om några limeklyftor till salladen för att få upp syran, vilket gjorde salladen perfekt!!
Cool musik ,inte så många leenden från servisen tyvärr.Borde vara ett kanon jobb
Det dyraste, godaste och mest besvikna jag har ätit. Kom till resturangen hungrig och gick därifrån hungrig.
Bra utsikt men mat o service var inte ok tyvärr.
Rimliga priser för att vara Marstrand. MEN! Inte prisvärt. Verkar ha ändrat style till en koreansk fusion restaurang. Jag hade hellre bara gått till Wärdshuset..
Comment on this business

Directions to Mamas på Marstrand with public transportation


Marstrandsön 100 meters
Marstrand färjeläge 230 meters
927
MEXP

to add Mamas på Marstrand map to your website;