facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Man Hau

"Vi är en restaurang som har asiatiska rätter i fokus samtidigt som vi erbjuder dig många valmöjligheter."
Address: 333 31 Smålandsstenar
City: Smålandsstenar
Zip Code: 333 31



related searches: man hau smålandsstenar meny, kinarestaurang smålandsstenar meny, man hau restaurang meny, take away smålandsstenar
Similar places near
Nielsens Konditori Smålandsstenar Nielsens Konditori Smålandsstenar 22 meter Modernt och fint café med goda bakverk
Pizza Boden Pizza Boden 56 meter Mat: 5/5
Turin pizza ab Turin pizza ab 122 meter Pizzan Smakade surt, inga servetter mm Synd kan vart fel dag med
Jabers Kök Jabers Kök 274 meter Smålandstenar...är ingen metropol! Men där hittar man Jaber...och hans restaurang . D...
Reviews
mysigt, jättegod mat och väldigt trevlig personal
God färsk sallad, välgjord mat och väldigt trevlig personal! Rekommenderas. Prisvärt.
Kina restauranger blir allt svårare att hitta. Inredning och mat är ofta enkla, så om man jämför denna restaurang mot andra kinaställen så är betyget bra. De får hela 4-stjärnor för god mat och trevlig personal.
Helt ok resturang med en ok lunchbuffé. Personalen var jättetrevlig.
Vi brukar testa olika kinamatsrestauranger när vi är ute och åker. Den här var tyvärr bland de sämre. Detta var kvällsmenyn. Fläskspettet med barbecuesås var torrstekt skinka med brunsås med massa lök...var inte god, var fanns barbecuesås? Biff med grönsaker smakade inte mycket, här var köttet rätt ok, mört och fint, men rätt smaklöst. Friterade kycklingbitar, bland "kycklingen" fanns bitar som smakade höna och alla bitar var också torra, frityrsmeten var god men tyvärr inte kryddad alls. Det bästa var den friterade bananen med glass, även om det inte var vaniljglass som det brukar. Nä hit går vi inte igen.
Trevlig personal. Lunchbuffén okej, men inget jag skulle göra en omväg för.
Mycket god mat. Beställde 3 små rätter. Väl lagat och gott. Trevlig och hjälpsam personal. Stannade till både på våran resa ner och hem från kusten.
En restaurang med olika alternativ i menyn så alla blev nöjda. Maten var jättegod och personalen var sååå trevlig. Rekommenderas verkligen.
Helt ok lunch. Sparsmakat utbud av rätter, med det som fanns var gott. Bra läge, det var lätt att slinka in under vår hemresa från kusten. Tjejen i kassan var mycket trevlig.
Mycket trevlig personal, supergod och mycket mat. Rekommenderas varmt.
Comment on this business

to add Man Hau map to your website;