facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Mantorp Park

Mantorp Park

About

Home of Swedish Motorsport



"Mantorp Park är Sveriges främsta motorsportanläggning och här arrangeras varje år ett stort antal motorevenemang, varav några tillhör de största i Sverige och Europa."
Address: Mantorp Park Motorbana, 590 17 Mantorp
Phone: 0142-29 88 50
City: Mantorp
Zip Code: 590 17


Opening Hours

Monday: 08:00 - 17:00
Tuesday: 08:00 - 17:00
Wednesday: 08:00 - 17:00
Thursday: 08:00 - 17:00
Friday: 08:00 - 17:00


related searches: mantorp park 2018, mantorp mordet, mantorp track, mantorp sweden glass, mantorp gatebil 2018, anderstorp raceway, mantorp dubbelmord, mantorp wiki
Similar places near
Mantorptravet Mantorptravet 1 km Östergötlands mest spännande event-plats. Här kommer det att hända mycket under 2021 ...
Mantorptravet Officiella Sida Mantorptravet Officiella Sida 1 km Mantorptravets kanal på YouTube: https://www.youtube.com/user/wwwmantorptravetcom/vid...
Klämmestorpshallen Klämmestorpshallen 2 km Nya hallen ser man riktigt bra i lite tråkiga hårda sittplatser
Mantorps Terrängbana Mantorps Terrängbana 4 km Fint, bra banor även om hoppbanan var lite knölig
Reviews
Trevlig bana på bekvämt avstånd från storstaden!
Va där på SWK’s Grilkväll och hade en sjukt rolig kväll. Det var bra arrangerat och racingbanan var i toppskick.
Såg Grand finale och var där för första gången på 41 år. Det var en riktigt kul upplevelse. Då jag har ett stort intresse för fotografering tog jag med kameran. Var lite orolig för att jag inte skulle kunna fota över staketet men väl på plats var det det minsta problemet. Läktarna är så pass höga att man ser över dem. Dessutom efter pariskurvan så är det ett berg nåja där man kan ta riktigt bra bilder. Jag gick från starten runt till dragstripen utan problem. Man kan få bra bilder i kurvorna, snett ovanifrån och även "marknivå". Vill man fota bilar ska man ta sig hit!
Överlag väldigt bra arrangemang. Däremot så lämnar cateringen ifrån Möllers lite att önska, maten upplevs som väldigt dyr kontra volymen på de portioner man får, dessutom så upplever många att maten är producerad så billigt det möjligtvis går och tillbehören är insparade så långt de möjligtvis kan utan att behöva byta namn på maträtterna.
Riktigt roligt och grymt evenemang gatebil!
Körde ferrari 488 som en 50 år present på live it
Mantorp är en lång och rolig bana med kniviga kurvor och snabba rakor. Kan vara väldigt ojämnt fäste över banan men roligt oavsett. Bromspunkter väl utmärkta och bra avåkningszoner samt beredskap.
Riktigt kul racingbana. Kör en Track Day med GRC - Gentlemen Racing Club
Alltid lika trevligt att komma hit under Gatebil!
En trevlig dag på Mantorp. Bra läktare och bra ljud i högtalarna så vi kunde hänga med i reporna. Street week är alltid kul.
Comment on this business

to add Mantorp Park map to your website;