facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for MapleRock Ranch

MapleRock Ranch

About

Välkommen till oss på Maplerock Ranch. Vi tar emot elever och träningshästar inom Western. Samt driver en hästsportbutik på gården.



"Välkommen till Maplerock Ranch.Ställplats, Gårdsbutik och sommarcafe"
Address: Abrahamstorps Gård 1, 544 94 Hjo
Phone: 0760281661
City: Hjo
Zip Code: 544 94


Similar places near
Mitt Broderi   Hjo Mitt Broderi Hjo 564 meter
Hjohoo's Cairnterrier Hjohoo's Cairnterrier 1 km Otroligt erfaren kennel, med gedigen dokumenterad kunskap om Cairnterriers! Svarar sn...
Firma Musik-Produktion Firma Musik-Produktion 2 km "Vi är ett litet familjeföretag med stora ambitioner och har många års erfarenhe...
Hjocon AB Hjocon AB 2 km
Bruksgatan Bruksgatan 3 km
Mejeribackens ljus Mejeribackens ljus 3 km Handstöpta ljus - kurser och försäljning
Village Idiot Village Idiot 3 km Beer, bikes and legal advice!
Hjovieran Hjovieran 3 km
Hjo City Hjo City 3 km
Hjo Hjo 3 km Hjo Municipality is a municipality in Västra Götaland County in western Sweden. Its s...
Hjo Hjo 3 km Hjo è un comune svedese di 8.865 abitanti, situato nella contea di Västra Götaland. I...
Sk6ma Sk6ma 3 km
Reviews
Funktionell med toa, duch vatten samt tömning av latrin och gott om plats. Pris inklusive el 190 kr. Värt priset, varför betala mer.
Närheten till Hjo som vi ville se. Gick lätt att cykla. Enkelheten på en öppen fin utsikt över Vättern. Bra badmöjligheter på gångavstånd. För dig som söker fridfull camping med självservice. Mycket avkopplande. Lämplig för hundar: Bra med hund då man bara går rätt ut på ängen, promenera ner till sjön mm.
Trevlig ställplats fin utsikt över Vättern lätt att checka in 190 kr .
Vackert, nära till vattnet och ett stort plus för hästarna. Helt ok serviceanläggning, saknade ingenting.
Ett ställe att återvända till. Härlig utsikt över Vättern, skön vandring med hundar, fina cykelstråk å nära pittoreska Hjo. Rent å fräscht i servicehuset, lätt att komma åt allt för tömning och påfyllning av husbilen.
Bra, lugn och prisvärd ställplats.
Lugnt och skönt med en fantastisk utsikt. Lite primitiva utrymmen för dusch och toa, men rent och fullt fungerande. Det största minuter är att det lutar hyggligt kraftigt ner mot Vättern. Husbilsparkeringarna alltså. Men jag kommer gärna hit igen, det tycks som om de bygger till/ut vilket alltid är spännande.
Trevlig ställplats men med mycket enkla och lite smutsiga serviceutrymmen inrymda i äldre byggbodar. Förstår att det inte går att hålla rent så slitna ytskikt. Trevlig personal och bra pris. Fin utsikt. Trevligt med hästar och kor att kika på.
Vi åkte dit för att köpa närproducerat kött till grillen. Men ack nej. Endast fryst kött. Så de borde inte annonsera som de gör för det tycker jag är falsk marknadsföring! Jag kunde oxå ha lagt kött i min husvagns frys hemifrån om jag ville.
Ställplats som är välkomnande för hundägare å andra. Här kan man bada å ibland på helgerna kan man se när det tränas på kossor i olika klasser. Naturen runt hörnet å cykelavstånd till Hjo.
Comment on this business

to add MapleRock Ranch map to your website;