facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Maria Eylis Hårstudio

Maria Eylis Hårstudio

About

En liten, mysig hårsalong i Hunnebostrand.

Story

Jag är född i Ludvika och sommaruppväxt på Hovenäset i mormor Axelinas hus. Kärleken till kusten och bergen fanns med i modersmjölken. Inspirerad av äldre syssling började jag som 12-åring klippa kompisar och släkt. Men de konstnärliga intressena var många: sång, dans, teater och design, och även längtan ut i vida världen var stor.

1986 for jag till Kalifornien som au pair, men trivdes inte alls med familjen och var inställd på att åka hem. Men mina nya kamrater hade redan fått sina frisyrer stylade och ville inte alls att jag skulle ge mig av. I närheten låg en frisörskola som de absolut tyckte jag skulle söka till. Så blev det och det passade mig som handen i handsken.

Väl tillbaka i Sverige återvände jag hit till Sotenäs och sagan om ‘Maria Eylis Hårstudio’ startade i januari 1990, då i Kungshamn. 1998 flyttade jag salongen till Hunnebostrand, till orten med hjärtat på rätta stället!

Address: Hunnebovägen 25 E, 456 61 Hunnebostrand
Phone: 0705-22 96 09
City: Hunnebostrand
Zip Code: 456 61


Similar places near
Hårstudion Hårstudion 296 meter Fixade bruduppsättning och make-up hos Jeanette tillsammans med mina tärnor. Jeanette...
Jennies klipphörna Jennies klipphörna 584 meter Hon är en riktig klippare.
Reviews
Toppen som vanligt!
Comment on this business

Directions to Maria Eylis Hårstudio with public transportation


Hunneboskolan 220 meters
862
867

to add Maria Eylis Hårstudio map to your website;