facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Maria Parkskolan

Maria Parkskolan

About

Vid sjukanmälan: Mejla till: [email protected] OBS! Sjukanmäl ert barn varje dag. Om ert barn är frånvarande och detta är oanmält kommer vi höra av oss till vårdnadshavare under dagens första lektion.

Story

I Kunskapsstaden Helsingborg är målet att ta vara på barnens talanger och uppfylla deras drömmar. På Maria Parkskolan låter vi drömmarna växa i en kreativ grön miljö där alla elever syns och märks lika mycket.

Maria Parkskolan har verksamhet från förskola och förskoleklass till årskurs 9 i grundskola samt fritidshem. På skolan finns två introduktionsklasser med nyanlända elever. Totalt finns cirka 750 barn på skolområdet. Cirka 500 av dessa finns i förskoleklass till årskurs 9. Vi arbetar förebyggande och lägger stor vikt vid trygghet och trivsel. Vi har nolltolerans mot mobbning och kränkande behandling och all personal agerar snabbt om något inträffar.

En grundskola med kraft
Skolan har elever från förskoleklass till skolår 9. Vi har fritidshem för elever från förskoleklass till årskurs 6. Vi vill uppmuntra och inspirera eleverna till lärande och hjälpa dem förverkliga sina drömmar. Att ta tillvara den lust och energi som eleverna har är viktigt. Genom att ständigt utvärdera och förbättra vår verksamhet och hålla en öppen kommunikation med elever och föräldrar upplever vi att vi når närmare vårt mål.

Vårt skolområde
Maria Park är ett nytt bostadsområde som håller på att växa fram runt de världsberömda engelska parkerna kring gamla borggården. Huvudbyggnaderna som tidigare varit ett sjukhus, byggdes på 1920-talet. De äldre husen renoverades och nya flerfamiljshus och villor byggs. Borggården där Maria Parkskolan ligger omringas av en grön natur, där finns många outforskade smultronställen för människor att vara i.

Vi har vår verksamhet i stora och pampiga lokaler. Våning för våning har renoverats och anpassats efter skolans behov allt eftersom elevantalet har ökat. Maria Parskolan är den största skolan i området. Tack vare den fantastiska omgivningen inspireras vi mycket till utomhusaktiviteter.

Address: Östra Allén 8, 251 89 Helsingborg
City: Helsingborg
Zip Code: 251 89



related searches: Grundskolor i Helsingborg, Rydebäcksskolan, Helsingborg skolportal, Skolportalen, Helsingborg jullov, Helsingborg jobb
Similar places near
Holstagårdsskolan Holstagårdsskolan 3 km Sämsta mest fattiga skolan någonsin.
Kubikskolan Kubikskolan 4 km Helt okej skola och helt okej skolmat.
Dalhemsskolan, Helsingborgs stad Dalhemsskolan, Helsingborgs stad 4 km Dalhemsskolan är en av Kunskapsstaden Helsingborgs skolor. Det är en kommunal F-9-sko...
Pauliskolan Pauliskolan 5 km En bra skola med ett stort hjärta och tid för elever med behov.
Comment on this business

Directions to Maria Parkskolan with public transportation


Helsingborg Maria Park 160 meters
6

to add Maria Parkskolan map to your website;