facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Mariaplans antikvariat

Mariaplans antikvariat

About

Mariaplans antikvariat säljer och köper antikvariska böcker med fokus på skönlitteratur, humaniora, göteborgiana samt barn- och ungdomslitteratur.

Story

Mariaplans antikvariat säljer och köper antikvariska böcker med fokus på skönlitteratur, poesi, barn- och ungdomslitteratur, konst, arkitektur och humaniora. Ett separat utbud finns till försäljning via webbaserade Bokbörsen (http://www.bokborsen.se/?storeid=2953).

Lokalen har fungerat som antikvariat i olika regi sedan 1980-talet. I oktober 2016 togs verksamheten över av Johan Emanuelsson. Verksamheten kommer nu att fortsätta med ny inriktning och till stora delar nytt bestånd.

Antikvariatet öppnar för försäljning kl 12.00 onsdag 2 november 2016.

Mariaplans antikvariat ligger på Mariagatan 6, Majorna/Kungsladugård i västra Göteborg. Butiken ligger precis vid Mariaplans spårvagnshållplats, linjerna 3 och 11. Parkeringsmöjlighet finns i närheten.

Har du böcker att sälja?
Vi köper gärna dina böcker, enstaka titlar eller hela samlingar. Kontakta oss på det sätt som passar dig bäst. Är det lättare att jag kommer ut till dig så går det givetvis bra. Välkommen att höra av dig.

Om mig
Mitt företag, Johan Emanuelsson Bok & Kultur, har funnits sedan 2013. Min verksamhet har varit försäljning av antikvariska böcker via internet, samt viss försäljning på marknader och liknande. Jag har en magisterexamen i Biblioteks- och Informationsvetenskap och har fram tills för en tid sedan även arbetat deltid som bibliotekarie.
Förvärvandet av Mariaplans antikvariat hoppas jag blir ett sätt för mig att bredda min verksamhet och nå ut till en större kundkrets. Min ambition är att fortsätta bedriva verksamhet i lokalen som ett renodlat antikvariat, såsom det i huvudsak gjorts sedan 1980-talet.

Mvh
Johan Emanuelsson

Address: Mariagatan 6, 41471 Göteborg, Suède
Phone: 031129822
City: Gothenburg
Zip Code: 41471



related searches: Antikvariat Faust, Antikvariat Röde Orm, Bokbörsen
Similar places near
Mariaplans Bokhandel Mariaplans Bokhandel 143 meter Precis som en riktig bokhandel ska vara.
Majornas böcker & kaffe Majornas böcker & kaffe 1 km Bästa bokhandeln! Och dessutom gott kaffe.
Bokhandeln Röda Stjärnan Göteborg Bokhandeln Röda Stjärnan Göteborg 2 km Bokhandel full med litteratur för arbetarklassen
Oscarianska Compagniet för magiska expeditioner Oscarianska Compagniet för magiska expeditio... 3 km Vår mobila resebyrå dyker upp på olika platser runtom i Sverige. Varje bok är en expe...
Akademibokhandeln Frölunda Torg Akademibokhandeln Frölunda Torg 4 km Trevligt personal och lättillgänglig och rymlig butik.
Kortedala Spel Kortedala Spel 10 km Hade jag kunnat ge minus hade jag gjort det, står på deras hemsidan att dom ska ha öp...
Reviews
Litet men gemytligt antikvariat vid Mariaplan i hjärtat av Majorna. Passa på och ät en korv från en av Sveriges bästa korvkiosker precis utanför.
Litet men mycket välsorterat och välordnat antikvariat med särskilt bra urval av skönlitteratur och humaniora.
Mycket kunnig antikvarie. God ordning och en hel del intressanta alster...väl värd ett besök. Skulle behövas mer lokalyta, men fråga så får du hjälp med "navigeringen"
Riktigt mysig och välsorterad, för bokälskare.
Hej. Är en liten butik ca 25 Kvadratmeter. Med hyllor på tre väggar mellan golvet och taket. Bra ordning bland böckerna. Finns något för alla. Värt ett besök när man har tillfälle.
Trevligt och kompetent bemötande
Ganska litet men trevlig.
Mycket bra utbud av böcker, både inom skön- och facklitteratur, och även på engelska. Ägaren är väldigt kunnig, trevlig och hjälpsam.
Översatt av Google Dyyyyyrt !!! Original Dyyyyyrt!!!
Comment on this business

to add Mariaplans antikvariat map to your website;