facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Marias Hundhälsa

Marias Hundhälsa

About

Friskvårdstjänster för hund - allt för Din hunds välbefinnande! Massage, träningsprogram, kost etc

Story

Jag heter Maria Boström och är diplomerad massageterapeut och friskvårdskonsulent för hund och gått min utbildning på UPH (Utbildningscentrum för prossisionell häst- hund och humanvård) där jag avlagt både teoretiska och praktiska prov. Utbildningen är framtagen i samarbete med veterinärer och vänder sig till oss som vill arbeta professionellt med hundens hälsa. Huvudsyftet med att arbeta som friskvårdskonsulent är att förebygga skador och förbättra hundens hälsa både fysiskt och mentalt.

Massagen som jag utför heter genuin svensk massage (GSHM) och är djupgående. Denna
massage ökar genomblödningen i musklerna och hjälper till att hålla musklerna på Din hund i trim. Om Din hund tränar, tävlar och/eller aktiveras mycket och hårt behöver musklerna kollas igenom då och då. Men det kan även handla om andra muskulära problem. Massagen är också bra för att kolla om allt står rätt till eller om man vill skämma bort sin hund en stund<3

Som friskvårdskonsulent kan jag erbjuda Din hund målinriktad träning, anpassad träning vid rehabilitering, kostråd, stresshantering, råd om tandvård etc.

Kontakta mig gärna för rådfrågning (nås säkrast på kvällar och helger, då jag har ett ordinarie arbete alla helgfria vardagar). Marias Hundhälsa har ett nära samarbete med Älgripans Hundcenter som erbjuder hundpensionat, kurser, foder etc.

Pris: 250kr/behandling. Kostnadsfri konsultation och rådfrågning!

Address: Lingbokroken 12, 81022 Årsunda
Phone: 070-3743731
City: Årsunda
Zip Code: 81022



related searches: Marias hundhälsa årsunda age, Marias hundhälsa årsunda son
Similar places near
Fjällbäckens stuteri & Krokandens kennel Fjällbäckens stuteri & Krokandens kennel 5 km Välkommen till oss! Söker ni shetlandsponny med utmärkt temperament och rolig färg h...
Kennel CC's Kennel CC's 8 km Familjeägd kennel med uppfödning av Ceskyterrier. I huset finns det även Griffon fauv...
Comment on this business

to add Marias Hundhälsa map to your website;