facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Marieberg Galleria

"Marieberg Galleria har samlat alla dina favoritbutiker under ett och samma tak, allt från de stora kedjorna till mindre, specialiserade butiker. Är du ute efter de senaste trenderna inom mode och skönhet? Behöver du inredningsidéer eller tips på presenter? Bland butikerna på Marieberg Galleria är det lätt att hitta allt du behöver, oavsett om det är kläder, accessoarer, heminredning, teknik, böcker eller dagligvaror. När du behöver en paus i shoppandet finns det även ett brett utbud av restauranger och caféer."
Address: 702 36 Örebro
Phone: +46771969000
City: Örebro
Zip Code: 702 36



related searches: Marieberg Galleria öppettider, Marieberg butiker, Marieberg Stockholm, Marieberg Kungsholmen, Marieberg umeå
Similar places near
Thunbergs Glasmästeri AB Thunbergs Glasmästeri AB 8 km Duktiga och mycket bra service och trevligt bemötande. Rekommenderas varmt.
Reviews
För få laddstationer, och dessutom för dålig kräm. 3-6kW max 45 min är ingenting mer än symbolisk laddning. Dessutom saknas vettigt utbud av elektronik och kretskort, Kjell bär ensam upp hela detta utbudet. När skall reparera trasigt bli en trend? Eller är det bara konsumera som gäller?
Jag absolut älskar Mariebergs galleria, bra affärer lite blandat och inte bara kläder, personalen är trevliga och hjälper på rätt sätt, Gallerian har sko affärer, kläder, mat, smycken, väskor, smink, hudprodukter/hårprodukter, lite allt möjligt, jag älskar det, rekommenderar verkligen!
Hade allt legat tsm i ett ännu större centrum hade det varit 5. Stort utbud men man fick köra bilen mellan olika delar av själva området det var minus. Bilen tog vi då det regnade och var ishalt ute.
Undvik vid dåligt väder nära lön. Fullkomligt kaos. Ständigt dålig städning på toaletterna. Saknas ofta tvål. Världens sämsta handtorkar, som skållar händerna men blåser knappt alls. Bäst upplevelse på vardagarna mitt på dagen, mitt i månaden. Bra med över 100 butiker under ett tak.
Galleria med de flesta butiker man önskar, finns dock ett fåtal jag saknar där... finns hiss på 3 olika ställen , 2 rulltrappor och en vanlig trappa så enkelt att ta sig mellan de olika våningsplanen.
Stor galleria med många olika affärer. Tyvärr inte särskilt anpassat för barnfamiljer. Tidigare fanns en jättebra lekpark där barnen kunde leka av sig men numera enbart en liten yta för de allra minsta och en yta med ipads. Helt ok utbud på restauranger.
Deras infomater funkar aldrig och när man istället vill kolla upp butiker på telefonen kommer fråga om att få upp mail hela tiden som gör att det inte går.
Jag tycker om Mariebergs galleria fast det Alltid mycket folk som shoppar där så finns det många affärer som man inte trängs i eftersom affärerna är så rymliga
Det finns många affärer även om vissa är sämre och vissa är bättre är all där och passar bra! Det finns bra med mat och bra med personal samt är det fräscht ofta
Detta är typiskt köpcenter, mycket folk för det mesta, men det händer att man kan gå där i lugn och ro.
Comment on this business

Directions to Marieberg Galleria with public transportation


Rabattvägen 100 meters
1

to add Marieberg Galleria map to your website;