facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Mariebergsskogen

"Mariebergsskogen är Karlstads stadspark. Den skänktes till Karlstads stad på 1800-talet av dr Conrad Höök. Här finns djurparken Lillskogen, Naturum Värmland, Lekträdgården, friluftsmuseum, mat- och fikaställen, rundturståget, badplats, skridskobana och massor av härliga upplevelser. Öppet alla dagar, året om, fri entré."
Address: Mariebergsskogen AB , Karlstad 651 84, S, SE
Phone: +46 54 29 69 90
City: Karlstad
Zip Code: 651 84



related searches: Mariebergsskogen karlstad wikipedia, Mariebergsskogen karlstad age, Mariebergsskogen karlstad naturum varml, Mariebergsskogen öppettider, Karlstad kommun, Karlstad Sehenswürdigkeiten, Bootbus Karlstad, Bootsfahrt Karlstad
Similar places near
naturum Värmland naturum Värmland 24 meter Har gått hit flertalet gånger med min pojkvän, vänner och jobbet. Det är mäkta trevli...
Kvarnens Pizzeria Kvarnens Pizzeria 430 meter
Pizzeria El Fhaily Pizzeria El Fhaily 436 meter
Horn Operating Horn Operating 764 meter
Orrholmens Matservice Orrholmens Matservice 810 meter Nybyggd matbutik med det mesta.
Capiscum Catering Capiscum Catering 952 meter Bra mat och trevlig personal! Lokalen är piffad men påminner ändå lite om en skolmats...
McDonald's McDonald's 1 km
Kebab-House Kebab-House 1 km Ceasar salladen var riktigt bra! Kycklingen skulle man kunna kalla för perfekt krydda...
Båten Båten 1 km
Claessons Restaurang Claessons Restaurang 1 km God mat och lugn, luftig atmosfär.
3 Kök 3 Kök 1 km En kulinarisk resa. Detta är inte bara en restaurang där jag äter gott utan även får ...
The Leprechaun Pub The Leprechaun Pub 1 km Utmärkt ställe för att sätta sig med umgänge och ta några öl , stort utbud och trevli...
Reviews
En riktigt härlig park med fina spångbrädor att gå på ute på ko-ängarna, utsiktstorn, fina promenadvägar inne i skogen. Här anordnas dessutom 1 maj firande, jul- och höstmarknader. Det finns boulebanor för de som vill och lekparker. Rekommenderar alla, stora som små att gå hit. Mycket mysigt.
Mycket bra ställe för en dagsutflykt med barn, där barnen verkligen kan få leka och springa av sig. Mycket att gör både lekplatser, lillskogen med djur, naturum där man kan mata gäddan och se vad den gillar att äta och det lilla tåget Conrad Höök som kör en tur runt hela området. Maten på restaurang Terrassen är väldigt bra. Allt inträde är dessutom gratis, både in till parken, djurparken och naturum. Det enda som kostar pengar är tåget, maten och fika, men det finns många bra ställen att äta matsäck och ha pick och picknick om man vill det. Lekplats: Flera olika lekplatser av olika slag Toaletter: Finns på flera ställen. Picknickområde: Det finns fler bra platser att bre ut en filt och ha picknick.
Parken var helt underbar! Den var stor och välskött, och erbjöd en mängd olika aktiviteter för barnen, som barngolf, volleyboll och basket. Det var fantastiskt att se barnen ha så roligt och vara aktiva utomhus. Dessutom var det ett stort plus att det fanns gott om parkeringsplatser i närheten, vilket gjorde det bekvämt att besöka parken. Jag rekommenderar verkligen denna park för en trevlig dag med familjen!
Har varit där på större evenemang som midsommar, julmarknader, etc. Jättebra fixat men kan ni inte lösa ut tillfälliga toaletter som det behövs vid större evenemang Lekplats: Jättebra! Toaletter: Bra men behöver vara flera. Lämplig för hundar: Hundbad precis utanför! Picknickområde: Finns stora fina ytor!
En trevlig park med olika aktiviteter/upplevelser. Djur att titta på, Naturum, bra lekparker. Tåg som gick runt i skogen. Det finns både mat och glass att köpa på plats. Det bästa av allt var att det är gratis att gå in i parken.
Trevligt, fint och välskött! En kul utflykt för barn då de hade en åktripp med tåg Konrad Höök för barn genom skogen. Lite djur som kaniner, getter och höns. Plats för picknick dock dåligt sortiment i kiosk.
Trevligt ställe att göra några timmars utflykt till med mindre barn. Utbudet är begränsat för barn 8 år uppåt. Rekommenderar att ta båtbussen för att göra det lite mer äventyrligt, alternativt paddla kajak dit. Matutbudet är mycket begränsat.
Toppenställe för våra nyinflyttade barnbarn! ...även för farmor och farfar på besök... Bra med sittplatser - även I skugga! ...och gratis parkering...
Helt underbar park, där man kan ha olika aktiviteter eller bara ha picknick och njuta av bra soliga dagar
Ett trevligt ställe för framförallt barnen då de har djur och lekplatser i parken. Mat och fika finns men är ofta väldigt dyr, du kan självklart ta med det själv om du vill! Bord med sittplatser är något parken har brist på, speciellt då det är mycket folk. Lekplats: Bra lekplatser för barn. Toaletter: Finns många toaletter i mitten av parken. Picknickområde: Finns överallt runt om i parken.
Comment on this business

to add Mariebergsskogen map to your website;