facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Mariefreds Pizzeria

Address: Nygatan 5, 647 30 Mariefred
Phone: 0159-10030
City: Mariefred
Zip Code: 647 30



related searches:
Similar places near
Alison Pizzeria Alison Pizzeria 3 meter
Pizzeria newroz Pizzeria newroz 239 meter Så trevligt personal, kom till stängning men fick ta take away vilket passade oss per...
Reviews
Pizza - nja. Thai - ja! Ganska flottig pizza och jag tyckte tomatsåsen smakade ganska mycket ketchup. Mätt blev man och pizza är alltid pizza men någon smaksensation var det tyvärr inte. God pizzasallad! Thaimaträtten var dock väldigt fräsch och smakrik så stort plus för den Pizzan får men ger som samlat betyg då thaimaten lyfter.
Pizza ska såklart ätas direkt därav inte riktigt rättvisande men väl hemma efter 8 minuter vart jag besviken. Kan baka godare pizza själv!
Beställde en kebabpizza för avhämtning och det var otroligt lite kebab på den pizzan när jag satte mig hemma för att äta, man kunde tro jag beställde en vegetarisk kebabpizza.Mat: 1/5
Bra pizzor med tunn krispig botten. Inte överdrivet med fyllning, utan istället bra råvaror, vilket är ett plus för mig
Otroligt stora portioner. Kebabtallriken är enorm. God mat, stort utbud av snabbmat. Fantastiskt trevlig service. Gulliga med barnen. Väldigt bra ställe för att utfodra stor familj. Barnvänlighet: Mycket bra!
Bra urval av Mat finns massvis utöver Pizza. Restaurangen är lite väl liten och det blev lite trångt med kö fram till kassan, var där vid middagstid så kanske inte så konstigt. Priset var ganska normalt, kanske en aning dyrt men maten gjorde upp för detta. Pizzan var 5/5, supergod och knaprig åt en enkel Vesuvio. Helt klart värd Pizza för pengarna.
Toppen ställe om man letar efter en helt vanlig pizzeria. Bra service, barnvänligt, prisvärt.
Blev besviken när jag kom hem med min green curry. Visa sig att burken som skulle ha min mat i sig, mest kunde beskrivas som en väldigt vattnig soppa med knappt någå innehåll. Skulle inte rekommendera deras thai mat.
Mycket god cesar sallad Mat: 4/5
Varm mat, nästan för varm. Fick våran mat snabbt. Men lokalen va långt ifrån trevlig.Mat: 4/5
Comment on this business

to add Mariefreds Pizzeria map to your website;