facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Maries Puts & Städ - Jobba hos oss

Maries Puts & Städ - Jobba hos oss

About

Vi på Maries Puts & Städ fortsätter att växa och söker efter nya medarbetare. Styrka, glädje och kompetens är värdeorden som genomsyrar hela företaget.

Story

På Maries Puts & Städ arbetar vi sedan 1991 med att skapa en enklare och trivsammare vardag för våra kunder genom att tillhandahålla och utföra städtjänster. Vi är ett familjeföretag som blivit över 200 anställda genom att satsa på nöjda kunder och medarbetare. Vi tror på att vi och andra mår bättre när det är rent och när vi rengör skapar vi trivsammare hem, mer inbjudande entréer och produktivare arbetsplatser.

Vi jobbar hårt för att behålla en hög kvalitet och servicenivå av våra tjänster både hos befintliga och nya kunder. Läs gärna mer om vårt kvalitets- och säkerhetsarbete, våra värderingar och vår historia berättad av Marie under länkarna till vänster.

Vi är försäkrade i AMF (arbetsmarknadsförsäkring) och Länsförsäkringar (ansvarsförsäkrad för 10.000.000:-).
Org.nr 556616-5857
Godkänd för F-skatt.

Address: Instrumentvägen 25, 126 53 Hägersten, Stockholms Län, Sweden
Phone: 08 86 18 17
City: Hägersten
Zip Code: 126 53


Similar places near
Stina Facility Services AB Stina Facility Services AB 797 meter "OMTÄNKSAM SERVICE MED ETT LEENDE"
Tommys Fönsterputs Tommys Fönsterputs 1 km Riktigt bra fönsterputs men det borde ha städats undan bättre efter uppdraget. Jag gi...
Reviews
Irma som är "min" städerska gör ett extremt bra jobb. Maries ser till att du får "din" egna och inte olika städerskor från gång till gång. Detta är varför jag anlitar Maries.se. Om Irma går till ett annat bolag följer jag med.
Fönsterputsning fantastiskt, jag har höga fönster och dem blir så fina när Tomasz har varit hos oss.
Comment on this business

to add Maries Puts & Städ - Jobba hos oss map to your website;