facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Marietorp Ridsport

Marietorp Ridsport

About

.

Story

Marietorp Ridsport ligger mitt i skåne och säljer premiumprodukter till hästar och ryttare. Målsättningen är att tillfredställa så många som möjligt med att hitta de speciella varor de söker. Har alltid ett frächt sortiment med de senaste nyheterna! Vi säljer över hela Sverige och även utomlands.



"Din ridsportbutik i Skåne, Sverige!Vårt mål är att hjälpa dig att hitta rätt utrustning till dig och din häst. Vi har stor erfarenhet av att prova ut både stövlar, hjälmar och bett och hjälper er gärna med att måttbeställa stövlar i er egen design.Vi delar lokal med Butiken På Landet Espinge och är därmed unika i vårt slag. Hos oss finns allt ni behöver i form av utrustning, ridkläder, skor och kläder. Eller som vi säger; ”från häst till fest”.Välkomna till oss!"
Address: Löberöds gård, Slottsstallet, 241 61 Löberöd
Phone: 0413-31618
City: Löberöd
Zip Code: 241 61


Reviews
Väldigt fin butik med mycket varierande utbud. Allt från hjälmar till träns till vanliga kläder och allt där emellan! Dem flesta produkterna var märkessaker vilket jag gillar. Men det skulle vara bra om de fick in fler saker i den lägre prisklassen. Jag fick fint bemötande i butiken. Jag fick hjälp med det jag ville och hittade det jag var ute efter. Jag kan varmt rekommendera Marietorp Ridsport!
Fick vara med om en extremt trevlig upplevelse hos denna butik, som jag hört så mycket positivt om. Och jag kan bara hålla med om att det positiva jag hört, var nästan för lite i jämförelse med den upplevelse jag fick! Har du aldrig varit där, så är detta vad du kan förvänta dig. Till att börja med, så ligger butiken fantastiskt vackert i slottsmiljö, som är lika bedårande närhelst man kommer dit. Inte nog med att man inte kan se sig mätt på miljön, butiken är minst lika vacker inuti, och kombinationen av slott och butik är perfekt! Väl inne möts man av en entré, där ridutrustning och kläder samsas med vacker konst och diverse foder som är snyggt presenterade. Inne i själva butiken, fortsätter den vackra inramningen och man möts av två vackra, vänliga och ödmjuka unga damer. Servicen i denna butik är fantastisk, och rejäl kunskap om utrustningen. Här finns det senaste av de hetaste märkena och det finns även lite saker för hund! Varje hylla är uppställd både funktionellt och estetiskt för ögat. All utrustning man ser är kvalité, tidlöst och gediget. Jag har tillräckligt mycket erfarenhet för att kunna se vilken kvalitativ butik detta är, jag har besökt många butiker, men ingen butik har imponerat så mycket på mig som denna, både genom val av utrustning, men även på grund av platsen. Jag ville tom flytta in där!! Slutligen vill jag rekommendera alla som passerar här att stanna förbi, platsen är väl värd ett besök! Jag har länge haft ett ledord med mig, vill även tillämpa det på butiken här: Quality never goes out of style! På återseende!
En Ridsport butik med allt , ligger i en underbar natur , om man gör en picknick korg finns där en underbar park . Kan varmt rekommendera en tur till Löberöd/ Marietorp.
Fin affär i underbar miljö med ett jättebra utbud och supertrevlig personal!!
Ridsport för finsmakare! Trevlig service och bra utbud
Fantastiskt snabb hjälp och mkt trevlig personal!!
Bra saker och bra bemötande men dyrt.
Välsorterad med kunnig personal.
Fin butik med bra utbud
Fantastiskt bemötande och service.
Comment on this business

to add Marietorp Ridsport map to your website;