facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Marina's Boutique

Marina's Boutique

About

Marina´s Boutique säljer mode riktiga vardags fina kläder samt högtidskläder, så som brudklänningar balklänningar, kostymer, frack o smoking.



"Marina´s Boutique säljer mode riktiga vardags fina kläder samt högtidskläder, så som brudklänningar balklänningar, kostymer, frack o smoking."
Address: Kungsgatan 18, 74531 Enköping
City: Enköping
Zip Code: 74531


Opening Hours

Monday: 10:00 - 18:00
Tuesday: 10:00 - 18:00
Wednesday: 10:00 - 18:00
Thursday: 10:00 - 18:00
Friday: 10:00 - 18:00
Saturday: 10:00 - 15:00


related searches: balklänningar stockholm butik, balklänningar online sverige, festklänningar stockholm billigt, youmefashion, balklänningar stockholm vasagatan, balklänningar svenska sidor, aftonklänningar i stockholm, hyra balklänning stockholm
Similar places near
H&M H&M 70 meter
Selma Janson Selma Janson 131 meter Mycket professionell personal. Får den hjälp man behöver. Bra priser.
Valja-Mi AB Valja-Mi AB 159 meter Enköpings bästa ställe att handla underkläder och badkläder. Jag får alltid proffsig ...
Reviews
Mysigt och fick jättebra hjälp, flera alternativ på klänningar!
Så bra service. Väldigt serviceinriktad och hjälpsam!
Du har bra kvalité kläder bästa marina Din syster Roupina
Hjälpsam personal.
Marina is fantastic! Tack så mycket, Marina!
Inte min butik.
Fru Marina ligger som en juvel i hjärtat av denna trevliga och mysiga boutique i centrala Enköping. Besökte denna plats under denna vecka och jag blev positivt överraskad över att se ett elegant sortiment av herr-/kvinnokläder som erbjuds där. Det handlar om att mycket noggrant och professionellt ta hänsyn till kundens behov. Förvänta dig ett fantastiskt välkomnande ansikte från ägaren och personalen. Om du reser från andra städer runt om för en shoppingdag i Enköping, kan du vara säker på att du inte kommer att ångra att du besökte denna plats. Gratis parkering framför dörren är också ett annat plus men du kan behöva förlänga endast EN gratis timmes parkeringstid eftersom produkterna är så diversifierade och du måste prova många av dem. Ett professionellt men ändå vänligt råd kommer kontinuerligt att ges till dig av Marina som har goda ögon på att upptäcka kundernas smak och som garanterar att du kommer att lämna denna butik med ett stort leende på läpparna. Rekommenderas definitivt och jag kommer tillbaka. Önskar Marina och resten av laget ännu mer framgång. Tack! Denna butik ger alltid ett professionellt och mycket bra bemötande. De ger goda råd utefter vad jag efterfrågar men her mig också inspiration när jag behöver det. Att de alltid möter mig med ett leende är givetvis också det ett enormt plus. mycket hjälpsam personal och bra priser.
Comment on this business

to add Marina's Boutique map to your website;