facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Marinan - Bistro

Marinan - Bistro

About

En mysig bistro nere vid älven som serverar fantastisk mat i härlig miljö!
Välkomna ner och provsmaka våran meny!
Vi tar ej emot bordsbokningar!



"Bistro/bar/event"
Address: Strandvägen 2, 79331 Leksands-Noret, Dalarnas Län, Sweden
City: Leksands-Noret
Zip Code: 79331


Reviews
Trevligt ställe. Hundar välkomna. Bra mat. Trevlig personal. Blir lite högt ljud med barn och en ganska ekande lokal. Parkering: Parkering i stort sett utanför med P-skiva.
Ringde och bokade bord, då han tog både namn och telefonnummer men när vi väl kom dit så hade de ej reserverat bord åt oss, och menade att vi missförstått. Visade inte heller någon större vilja att lösa problemet. Drinkarna var mest vatten heh Allt var så oklart!!!
Härligt ställe med goda drinkar och god mat!Mat: 4/5
God mat, väldigt snabba på att ta undan maten dock, har ätit här två gånger och varje gång har jag blivit av med tallriken innan jag var klar. Nackdel är att det ej går att boka och ofta är fullt då det är begränsat med platser.
Lovade ett bokat bord på telefon men när vi kom till avtalad tid sas det att det inte finns boknings-system. Väldigt tråkigt då vi planerat ett födelsedagsfirande för 10 personer!
Vi kom när köket hade stängt, men de ordnade ändå jordens godaste räkmacka och var otroligt trevliga och välkomnande. Mysig uteplats med filtar. Rekommenderas varmt!
Riktigt riktigt gott. Hela sällskapet jag var här med tog fläskfilén, super god. Rimliga priser då man får vad man betala för. Behövde inte vänta särskilt länge heller. Hit åker vi definitivt igen. Marinans öl var oxå en höjdare, på fat 40 kr perfekt.
Åt Fish and ships som var toppen, tog även en härligt god sommar drink.
Fint men inte prisvärt med tanke på hur lite man fick på tallriken. Men det var gott. Parkering: Goda
Fantastiskt god mat och riktigt bra personal!Mat: 5/5
Comment on this business

to add Marinan - Bistro map to your website;