facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Marinan Ystad

Address: Segelgatan 11, 271 39 Ystad (commune)
Phone: (0411) 106 91
City: Ystad
Zip Code: 271 39


Reviews
En strandrestaurang alldeles vid havet. Fina vyer och god mat. Sällskapet åt Vräkmacka räkmacka, mer som en stor sallad med en brödbit längst ner faktiskt, stekt sill med mos samt en fiskburgare med dillpommes. Allt smakade bra, inget överbetyg men bra. Trevlig service. Vi kommer absolut att gå hit igen.
Trevligt personal bra service underbar utsikt och bästa tänkbara miljö.Mat: 5/5
Vi hade turen med fint väder och det gör ju sitt till. Maten var jättegod, snabb service och trevlig personal. Kan med gott samvete rekommendera.Mat: 5/5
Helt fantastiskt mat och personalen minst lika så. Spättan som jag tog var helt klart värt det. Hit kommer vi fler gånger.Mat: 5/5
Trevligt och somrigt ställe. Maten var överraskande god, vi valde vräkmackan och snitzeln men tog grönpepparsås till istället för chilibea.Rekommenderade rätterSchnitzel Med Stekt Potatis Och Bearnaisesås
En trevlig och fin restaurang som ligger vackert ut med kajen. Trevlig personal och bra mat, kan rekommendera platsen för en trevlig kvällsmiddag . Jag åt deras populära räckmacka, den var helt okej men jag hade uppskattat om den var mer smakrik och att man fick till mer dressingar.
Det är svårt att se vart mackan börjar och salladen slutar - därav det träffsäkra namnet Vräkmacka. Mycket grönt, bra räkor med mycket god dillmajonnäs - det tar tid att äta upp den och ger tillfällen till ett långt samtal. Fantastisk utsikt!
Trevligt ställe med fin utsikt över havet och stranden. Trevlig personal med familjär känsla. Goda burgare både gällande kött samt veganska alternativ. Värt ett besök en solig dag för en god bit mat och fin utsikt.
Kom hit för Vräkmackan och det var verkligen värt väntan! Jummy! Mannen åt schnitzel vilken också var mycket god! Trevlig service där servitrisen hade koll på sina bord vilket uppskattas. Lite väntan när det är kö men det finns plats både inne och ute vilket gör att det är kontinuerlig rullians på platser så att man inte behöver vänta så länge. Vi kommer tillbaka snart igen!
Vällagad god mat. Rejäla portioner. Trevlig personal och vacker omgivning.
Comment on this business

to add Marinan Ystad map to your website;