facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Marinkompaniet

Marinkompaniet

About

Din båthandlare i södra Sverige!

Vi ligger vid kusten i Blekinges natursköna skärgård med egen hamn och marina.

Välkomna till Vägga i Karlshamn!

Story

Marinkompaniet startades 1968 av Göran och Karin Olsson då i namnet Båt-Göran AB. Att arbeta med båtar ligger i generna hos familjen Olsson, Görans farfar, far och bröder har arbetat med båtbyggeri och eget varv i många år i Karlshamns/Hällaryds skärgård.

Idag är Marinkompaniet med en utställningsyta på 2000 kvm, södra Sveriges största marina och representerar samtliga inom branschen ledande skandinaviska båt- och utombordarmärken. Vi har Karlshamn som bas och marknadsområdet sträcker sig över hela södra Sverige men har kunder från hela Sverige, Norge, Danmark och norra Tyskland. Företaget drivs fortfarande i familjen Olsson regi med Görans son Ola Olsson vid rodret.

Address: Idrottsvägen 50, 37430 Karlshamn
Phone: 045418015
City: Karlshamn
Zip Code: 37430


Opening Hours

Monday: 09:00 - 17:00
Tuesday: 09:00 - 17:00
Wednesday: 09:00 - 17:00
Thursday: 09:00 - 17:00
Friday: 09:00 - 17:00
Saturday: 11:00 - 14:00


related searches: MMG Marine, Marindepån, Anytec
Similar places near
Arken Marin AB Arken Marin AB 209 meter Bengt är en klippa. Extremt duktig på marinelektronik.
MMG Marine AB MMG Marine AB 302 meter Köpte min båt där för ett år sedan, jättenöjd! Kalle är otroligt serviceinriktad, hjä...
Väggaskolan Väggaskolan 1 km Har besökt denna unika plats med vackra magngnolier fin gammal skola historisk pla...
Skottsbergska gården Skottsbergska gården 3 km Härlig teaterscen. #sadeliuskulturonöje. Gå gärna en guidad tur i Sveriges äldsta köp...
SodaBlast Karlshamn AB SodaBlast Karlshamn AB 3 km Bra jobbat och trevligt bemötande
Reviews
Fantastiskt fin och snabb service! Vi köpte en ny båt som var leveransklar redan efter en vecka. Vid leverans fick vi först en grundlig genomgång av alla finesser och därefter ut på en provtur där genomgången av funktionerna i båten fortsatte. Ola tog god tid på sig, ingen stress utan vi kunde i lugn och ro ställa alla våra frågor. Vi känner oss nu fullständigt trygga med att vi vet grunderna och är redo att ge oss ut med vår nya båt!
Efter att ha varit hos er och träffat verkstadschefen Joakim förstog jag skillnaden mellan er och andra både när det gäller kompetens och bemötande. Mitt problem tog flera månader hos en annan verkstad i Bäckaskog utan att man ens viste vad felet var. Men hos er så tog det 20 minuter och det var löst. Joakim och hans killar är fantastiska. Tack snälla! Ni är bäst
Att köpa båt/motor är inte något problem och absolut en trevlig upplevelse. Säljarna är bemötande och trevliga. När jag sedan hämtade båten började problemen. Den var slarvigt ihopsatt, knappar och fästen började lossna och slangar satt så att dom klämdes ihop. Det värsta var att motorn läckte olja. Efter att redan ha haft båten inne en gång och fixat en del småsaker som inte ska behövas fixas om det bara hade varit ordentligt och påpekat oljeläckan, så lämnade jag in båten för vinterförvaring och sade att motorn fortfarande läcker olja. När jag hämtade båten igen efter vintern fick jag beskedet att "det är inget fel på motorn, vi har gjort en åtgärd på oljestickan". Men jag såg direkt att det visst fortfarande läckte olja. Dessutom hade jag betalat en fet räkning på lagningar som var dåligt gjorda och "felsökning av motorn". Jag tog sedan motorn till en annan mercury handlare som efter att ha spenderat en timme på felsökning kunde konstatera att det var ett fabrikationsfel och att hela motorns toppdel behöver bytas. Så ... visst, man kan köpa båt här, men förvänta dig inget bra bemötande om det blir krångel. Jag kände aldrig att man tog mig på allvar.
Otrevligt kundbemötande och de verkar ha mottot "Kunden har alltid fel". Försökte lugnt resonera och förklara mitt missnöje med en köpt produkt men fick istället en utskällning att "alla min andra båtkunder fattar detta" - knappast så man bygger långsiktiga kundrelationer.
Trevlig, kunnig säljare som även fick mig att börja bli intresserad av båtlivet!
Båtmässa, bara stora och dyra båtar inger för vanligt folk.
Jag blev bra bemött och fick svar på mina frågor Jarl Eriksson tack
Största marinan i Södra Sverige, alltid en massa båtar inomhus året runt:
Br bemötande och till synes väl utfört servicearbete.
Kanon service
Comment on this business

to add Marinkompaniet map to your website;