facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Markaryds Biograf

About

Markaryds Bio är en modern biograf med de senaste filmerna

Address: Kungsgatan 1, 285 31 Markaryd
City: Markaryd
Zip Code: 285 31


Reviews
Biografen var som vanligt väldigt trivsam, sköna fåtöljer och lagom varmt. "Lyckligare kan ingen vara" Svensk film av Staffan Lindberg och med Sveriges kändis skådisar Helena af Sandeberg, David Hellenius, Adam Lundberg, Kjell Bergkvist mfl. En film där flera personers liv flätas in i varandras, parallellt, gamla kärlekar dyker upp mitt i de vardagsgrå rutinerna. Det är en trevlig film med trevliga skådespelare, bra agerande dessutom, men den lyfter aldrig riktigt. Kanske är den lite väl förutsägbar? Roligt att se Benke Rydberg, han är lite kul i sin roll, riktig "slempropp"!
Älskar denna biograf, bekväma stolar med gott om benutrymme OCH bra vinkel så att oavsett om man får någon som är lång framför sig så ser man över dem. Bild och ljud kvalitet är också mycket bra. De har 3D filmer, men vet inte hur kvaliteten är på dem eftersom vi aldrig varit på en. Bra utbud av filmer, har alltid de nya filmer dock kanske inte lika länge som de stora bio kedjor, men denna är tusen gånger bättre tycker jag än dem. Vi åker alltid hit när vi ska på bio.
Bra lite kyligt ibland, trevlig personal. Visar filmen fast man är själv där
Där är bra platser och man serven o det sitter en längre person framför
Markaryds biograf är en jättefin stor biograf som håller hög standard med bra utbud av de senaste filmerna jättefint ljud generösa breda stolar med gott om benutrymme. Den här biografen håller goda mått med de senaste SF biograferna utan att tveka och personalen är jättetrevlig!+++
Bra biograf med härliga priser, trevlig personal och väldigt goda biostolar.
Alltid trevlig och kul att titta på film. Ta med en filt för att det är kallt därinne
Vi var de ända 4st som var där så mycket gott om plats
Denna biograf är underbar, så gå gärna o titta på bio här.
Bra bio med bra platser. De tre översta raderna har extra benutrymme och helt egna armstöd.
Comment on this business

to add Markaryds Biograf map to your website;