facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Masaki

About

Vi erbjuder sushi och japanska varmrätter. Lunch serveras vardagar kl. 11.00-16.00. Misosoppa och kaffe ingår!

Address: Hallbergsgatan 10, 503 30 Borås
City: Borås
Zip Code: 503 30



related searches:
Similar places near
Eest Restaurang & Sushibar Eest Restaurang & Sushibar 126 meter En kvalitativ och fin sushirestaurang. Det finns ett stort urval av både sushi och ma...
Restaurang Springrolls Restaurang Springrolls 236 meter Vi var ett gäng på fyra personer inkl ett barn som tyvärr bestämde oss för att avnjut...
Shimada's Sushiakademi Shimada's Sushiakademi 401 meter Japanskt rak igenom, mycket bra kvalitet.
Chihaya Sushi. Chihaya Sushi. 417 meter Fräscha råvaror med känsla av bra kvalité. Dock inflexibelt vad gäller sort av sushi,...
Restaurang Chopsticks Restaurang Chopsticks 4 km Riktigt god mat och bra service. Portionerna var en bra storlek, inte för mycket så m...
Reviews
Trevligt sushiställe i Borås. Bara fått underbart god sushi här, med färska råvaror och fint dekoreat. Smidig beställning på nätet och oftast lätt parkering precis framför för hämtning. Kanske lite o-personligt att beställa på en skärm i restaurangen, men det verkar spara tid för de i köket! Rekommenderas varmt!
God sushi, är godast i stan. Synd bara att 15-bitar 9 kr/st är dyrare styckvis än 12-bitar 8,75 kr/st när man köper på lunchen. Tycker det borde bli billigare när man köper fler.
This is the best sushi place in Sweden! The owner is also so incredibly nice! Översatt av Google Detta är det bästa sushistället i Sverige! Ägaren är också så otroligt trevlig!
Har beställt sushi här flera gånger och har aldrig upplevt några problem eller större synpunkter. God sushi och snabb service.
Best sushi and dumplings in town with exciting tastes. Very friendly and service minded staff. Cosy and clean restaurant. Really recommend a visit. Översatt av Google Bästa sushi och dumplings i stan med spännande smaker. Mycket trevlig och serviceinriktad personal. Mysig och ren restaurang. Rekommenderar verkligen ett besök.
Personal kunde inte svenska. Maki faller isär
Litet, mysigt, fräscht o god sushi. Trevlig personal. Rekommenderas varmt.
Masaki är en av de bästa sushi ställe i Borås! Rekommenderar varmt. Deras chili majonnäs är bäst vid sushi.
Maten är väldigt god. Men efter besöket idag har jag mått otroligt illa och blivit dålig i magen. Vad är det för fisk och annat ni använder er av?
Är man i Borås och ska handla sushi så gör man det här. Överlägset bästa stället om man ska ta med sig maten hem. Visst går det att sitta på plats också men kan bli lite trångt.
Comment on this business

to add Masaki map to your website;