facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Mascot Motor Försäljning AB

Mascot Motor Försäljning AB

About

Yamaha specialisten i Småland!

Motorcyklar, Mopeder, ATV o Mx/Enduro.
Stor butik med tillbehör o personlig utrustning. Postorder.
Verkstad och Mc-däck.

Story

Yamaha specialisten i Småland! Motorcyklar, mopeder, cross, ATV och båtmotorer.

Stor butik med personlig utrustning, tillbehör och reservdelar.

Störst i Sverige på Yamaha reservdelar, snabb postorder.

Fullutrustad verkstad, Mc däck

Address: Storgatan 48, 57132 Nässjö
Phone: 0380373740
City: Nässjö
Zip Code: 57132



related searches:
Similar places near
Motorcycle Rental Sweden Motorcycle Rental Sweden 466 meter Andra besöket blev riktigt bra efter ett mindre bra första försök. Engagerad säljare ...
Reviews
Andra besöket blev riktigt bra efter ett mindre bra första försök. Engagerad säljare Niklas med bra pacing vilket gjorde att det blev affär i slutändan. Bra upphämtning!
Gjorde mitt bästa Mc köp här. Uppdaterad 20230513 då Mascot åter briljerar och ger en mycket god affär. Raka och snabba samt flexibla i att ge en bra affär för sina konsumenter.
Tack för ett väldigt fint bemötande av ägaren! Fantastisk kul att hämta sin maskin och den är finare än beskrivningen. Allt skött mycket professionellt och framförallt ÄRLIGT. Hit vänder jag mig framöver! Stort tack!
Trevlig, väldigt serviceminded personal. Var på genomresa och ville bara att nån skulle kolla snabbt på hojen. Inga problem, de tog sig tid, kollade och lyssnade. Seriöst intresserade av att hjälpa till. Alla var verkligen supertrevliga och hjälpsamma.
Är du ute efter en Yamaha varför man nu inte skulle vara det så är det här stället man ska besöka. Utmärkt bemötande och service, kunden och dess önskemål i fokus. Kunnig och kompetent personal rakt igenom. Det finns alla förutsättningar för en lyckad affär. Jag hörde på förhand bara gott om Mascot, upplevde bara gott och kommer att sprida det goda ordet vidare. Nöjda kunder återkommer, vilket jag med all säkerhet kommer att göra! Tack!
Mycket dåligt kundbemötande. Jag hade telefon kontakt med säljare Niklas och vi kom överens om ett pris på en bytes affär. Då bryts telefon linjen plötsligt. Jag prövade att ringa tillbaka och göra klart allt. Men Niklas gick inte att nå. Jag väntade ca två veckor och tänkte han ringer tillbaka. Men inte gör han det. Då ringer jag tillbaka och får tag i Niklas. Han har då ett riktigt otrevligt bemötande och säger att han vill inte göra affär med mig. Han har dålig magkänsla säger han. Jag blir väldigt förvånad vad är det här frågar jag honom? Är priset fel eller vadå? Nej bara dålig magkänsla! Då skall han nog kolla upp magen då jag har en väldigt fin mc till inbyte. Eller hade han givit mig ett pris han inte kunde stå för? Då kunde han varit ärlig och sagt det. Aldrig mera Mascot för min del.
Riktigt bra ställe med trevligt personal som ställer upp till max
Mycket bra och duktig personal beviset är väl att man åker 20 till 35 mil för att få hjälp fanns det högre betyg skulle jag ge det.
Proffsiga och lätta att ha och göra med. Väldigt mån om sina kunder, bra service och bäst priser där jag kollat. 2h 20min enkel resa för mig men det är här jag väljer att serva min bby
Helt klart den bästa mc-butik/service. Även om du inte kör Yamaha så är dom lika hjälp samma med allt inom mc. Så det är alltid lönt att åka dit.
Comment on this business

to add Mascot Motor Försäljning AB map to your website;