facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Masenbadet

Address: 781 90 Borlänge (commune)
City: Borlänge
Zip Code: 781 90


Similar places near
Sjö Runn Sjö Runn 6 km Ett sommarparadis med flera restauranger att lägga till vid om man kommer med båt. Sa...
Våga Runn Maskinuthyrning AB Våga Runn Maskinuthyrning AB 8 km Våga Runn bedriver uthyrning av vattenskotrar av modellen Sea-Doo Spark 90hk IBR 1+1....
Runn Runn 18 km Fantastiska sjöar, Runn och Ösjön. Rena skärgårdsmiljön.
Runn Runn 18 km Fantastiska sjöar, Runn och Ösjön. Rena skärgårdsmiljön.
Flatnanbadet Flatnanbadet 24 km
Reviews
Vi hade en underbar dag på stranden. Helt själva men vilken pärla. Inget ställe för de som har svårt att gå då det är branta backar hit men skyddat läge så det blir fridfullt när man tar sig mödan med backarna.
Bra inhägnad med bryggor för mindre barn, klart vatten. Men tyvärr väldigt mycket skräp som folk kastat på marken :-/ Kanske en, två eller tre soptunnor vore på sin plats.
Ja vad ska man säga. Trist grässtrand och brunt älvvatten.. Ingen höjdare. Dock ironiskt att masenbaden trots detta är en av de "bättre" badplatserna i Borlänge.
Bra sandbotten,men my störande me alla dessa barn å hoppa bus på å runt bryggan å hoppande.De tar ej nån som helst hänsyn till oss vuxna, var ej så trevligt å bada vid bryggan, fy då! Ej att rekommendera under dessa förhållanden. Tack för mig!
Svårt att komma ner
Mycket bra bad som inte är överbelastat med folk. Enda negativa är att det inte finns sopkärl mer än när kiosken är öppen. Relativt skyddat mot vind och barnvänligt. Kul att simma till "ön".
Rent och snyggt på stranden, finns soptunnor vid ned farten så man slipper ta med sig skräpet hem.
Liten badplats i en vik in från Dalälven. Sandstrand,stor gräsplan och bryggor som ramar in en del av stranden. Praktiskt för mindre barn.
Trevlig strand för ett snabbt dopp. Bra strand. Finna både en skyddad inhägnad för de små och möjligheter att dyka och simma ordentligt.
Svårt att förklara. Men åk dit en varm och solig dag! Glöm inte barnen !
Comment on this business

to add Masenbadet map to your website;