facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Masgrillen, Avesta

Address: Telegatan 19, 774 31 Avesta (municipalité)
Phone: 0226-50688
City: Avesta
Zip Code: 774 31


Reviews
Väldigt prisvärt för mängden maten man får. Personalen är trevlig och bryr sig om varje kund. Väldigt mysigt ställe!
Grill som ligger i samma hus som bensinmacken. Helt ok pris. Mkt att välja på. Tyvärr var grillkorven inte optimal. Märktes att den var förgrillad. Blev seg i konsistensen vid förtäring. Helt ok pommes. Rätt prisvärt för att ligga så nära motorvägen.
Vansinnigt god kebabtallrik! . Hemkörning hade varit dunder!
Mysigt ställe Trevlig personal God mat Fräsch toa
Sämsta bemötandet någonsin!! Tog betalt extra när vi delade, även utöver dagens ordinarie pris. När vi frågar varför det kostar extra så höjer ägaren? rösten och börjar gapa om hyra och personalkostnad. Mitt tips. Gå någon annan stans!!
Bra käk till schysst pris igelkott som sällskap
Beställde kycklingkebab tallrik ,smakade mycket gott.Trrvlig personal,rent och snyggt i lokalen .Återkommer gärna.
Jag käkade Husets Hamburgare. God mat, lite dyrt var det. men en rejäl portion och en riktig god salladsbar medans man väntade på maten. Salladen var mer inriktad på smakrik småkost typ kryddat ris o pastaröra blandat med lite vanligare grönsaker men funkade utmärkt o var riktigt gott innan maten.
Instämmer i andra omdömen: trevlig personal och god mat. Oklart om moset var pulvermos eller hemlagat men gott ändå. Stark sås i kebabrullen.
Mycket otrevlig personal. Man behöver inte vara otrevlig bara för att man inte tycker om hundar. Det finns ett trevligt sätt att säga saker på.
Comment on this business

to add Masgrillen, Avesta map to your website;