facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Masmostrands Cykelåtervinning

"Cykelåtervinning är bolaget med samhällsengagemang! Vi renoverar cyklar och ger dem en andra chans att komma ut i kretsloppet samt att en del av vårt överskott tillfaller Stadsmissionens verksamhet och är därför vi ett av Stadsmissionens vänföretag."
Address: Masmovägen 21c, 143 32 Huddinge
Phone: 08-400 259 77
City: Huddinge
Zip Code: 143 32



related searches: Begagnade cyklar Stockholm, iRecycle Stockholm, Begagnade cyklar Sverige, Cykelringen, Söders Cykel, Blocket
Similar places near
Moréncykel Huddinge Moréncykel Huddinge 6 km Erfaren personal, väldigt duktig cykel mekaniker. Alltid trevliga och hjälpsamma. Ska...
Reviews
Jag och min dotter är mycket nöjda med servicen i butiken, proffsig, vänlig och rekommendationsvärd service. Vi är glada att vi kom hit och köpte vår dotters drömcykel. Jag rekomenderar den cykelbutik. Monika & Sofia
Gick först till grann-verkstaden som sa att ”det där går inte att fixa, cykeln är för gammal, finns inga reservdelar heller”. Provade här istället, ”det löser vi” sa de, fick sms efter någon timme om att cykeln var klar. Väldigt rimligt pris också.
Varit kund här flertalet ggr men på sistone har priset på reparationen hamnat 25-30% högre än det angavs som angavs först. Dessutom verkar vissa i personalen ofta ha vaknat på fel sida. Cyklarna som säljs är många i rätt risigt skick och man tar ganska saftigt betalt för dem. Förslag: 1 var lite trevligare. 2 Håll ungefär det priset ni säger att reparationen kommer landa på. 3 Sänk priset på era begagnade cyklar med minst 30% eller rusta upp dem bättre. Många av dem har ju inte ens ett ordentligt lås eftersom ni troligen varit tvungen att skära bort dem. Kommer söka mig till andra verkstäder ett tag.
Köpte en cykel för cirka 2000 med lås och låste den ute på Wollmar Yxkullsgatan där butiken ligger. Cykeln stals inom 18 timmar från att jag köpt den. Litade på det låset som de rekommenderade vilket jag tydligen inte skulle gjort.
Otorligt hjälpsam och kunnig personal! Inte för att glömma snabb service. Kan varmt rekommendera!
Bäst service och super trevlig personal!
Bra urval, rimliga priser, snabbt hjälp och super trevlig personal. Rekommenderar!!
Otrolig personal, jättebra och snabb service. Rekommenderar varmt!
Dåligt! Ägare har lovat en cykel till oss. Han var mycket pratsam . Han säger kom imorgon, efter imorgon. När vi kommer då han inte på plats. Han gömmer sig från oss. Han svarar inte på sms. Han är ljugare, tror inte på honom!!!
bra service både köpa å få lagat
Comment on this business

to add Masmostrands Cykelåtervinning map to your website;