facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Massage by M

About

Prislista:
30 minuter 250:-
45 minuter 375:-
60 minuter 500:-

Story

Välkommen till Massage by M. Jag som bedriver verksamheten heter Maria Lundqvist och jag är utbildad och diplomerad Friskvårdsmassör.

Som Friskvårdsmassör arbetar man med massage som behandlingsmetod. Det innebär att jag utöver klassisk svensk massage även kan genomföra enklare tester och därmed ge effektivare behandlingar, om så önskas. Givetvis läggs massagen på den nivå kunden vill.

Min utbildning har jag gått på ”Bergqvists massage och friskvårdsutbildningar” i Linköping våren 2013. Mer om Bergqvists kan du läsa här: http://www.massageutbildningar.se/

Massage by M riktar sig till dig som på ett eller annat sätt är i behov av massage. Här är några av massagens många goda effekter:

* Gör spända muskler mjuka och elastiska
* Har en avslappnande effekt på kroppen
* Motverkar stress
* Stärker immunförsvaret
* Ökar blodcirkulationen

Syftet med den här sidan är att på ett enkelt sätt nå ut till dig som kan tänkas vara intresserad av massage. Här kan du bland annat ta del av erbjudanden, boka tid och delta i kommande tävlingar med chans att vinna massagebehandlingar.

Väl mött!

Address: Vallstigen 12 B, 61336 Oxelösund
Phone: 0739334465
City: Oxelösund
Zip Code: 61336


Similar places near
Lizzies Massage Lizzies Massage 2 km Massage och Afro Hårflätning i Oxelösund
Massage & Friskvård Oxelösund Massage & Friskvård Oxelösund 3 km Certifierad Massör/ Massageterapeut i Oxelösunds centrum.
Comment on this business

to add Massage by M map to your website;