facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Master Film

Master Film

About

Ett Film- och TV-produktionsbolag i Skåne. Vi livesänder och strömmar på internet.

Address: Ljungbygatan 12, 264 53 Ljungbyhed
City: Ljungbyhed
Zip Code: 264 53



related searches: Master film netflix, Master film wikipedia, Master film trailer, Master Film Studium, Master full movie, Master 2022, Master animated movie, Master Film Handlung
Reviews
Fin salong, bra utbud, nära oss och lätt att parkera! Bara En toppenfilm biograf i lilla Ljungbyhed som vi alltid väljer när vi ska gå på bio!
Bästa bio upplevelsen på länge. Vi är klart bortskämda med en så fin Biograf i Ljungbyhed. Helt otroligt vad de gjort med salongen mycket smakfullt renoverad. Fingertoppskänsla deluxe.
Sverigepremiärer, lätt att boka biljetter, nya sköna stolar och gott om plats för benen. Lätt att parkera och det är gratis. Vi ska så klart inte glömma det trevliga bemötandet. Bio Grand-ni är jättebra.
Underbar biograf. Supersköna stolar, grymt ljud och fin salong
Äldre biograf, med senaste filmerna och teknik Skön atmosfär, och ganska sköna stolar.
Alltså, en stor fanfar för Bio Grand i Ljungbyhed. Sverige premiärer a visas här. Nya sköna stolar, gott om plats för benen. ÅK DIT... Gå på Bion... Njut.
Biografen för nostalgiker när det gäller inredning, men med modern utrustning till ljud och bild. Drivs ideellt av våra eldsjälar. Alltid trevligt att besöka, barnen blir aldrig besvikna. Liten kiosk finns för det obligatoriska tilltugget.
Härlig gammal biograf som är renoverad, sköna stolar och bra ljud!
En gammal mysig biograf med riktig biokänsla fast med modern teknik. 3D och 7.1-ljud. Enda minuset är stolarna men de ska snart uppdateras de med.
En bio som den var förr. Stolar i manchester och en liten gubbe i en lucka dom säljer godis. Billigare än i stan och i och med den digitala utrustningen kommer de populära filmerna direkt.
Comment on this business

to add Master Film map to your website;