facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Mat, musik, minnen

Mat, musik, minnen

About

Mat, Musik och Minnen heter ett nytt projekt från Hushållningssällskapet Väst, där äldre personer med demenssjukdom får uppleva matlagning till musik.

Story

• Projektet Mat, Musik och Minnen genomförs av Hushållningssällskapet Väst under två år i samarbete med Demensförbundet samt dess lokala anhörigföreningar, och med finansiering från Allmänna Arvsfonden.
• I projektet ska man testa och utarbeta en modell för att stimulera minnet och underlätta kommunikation med demenssjuka genom inspirerande föreställningar kring mat och musik.
• Totalt ska 40 föreställningar äga rum runt om i Västra Götaland, hälften av dem på äldreboende med demensinriktning och hälften på anhörigträffar. Ett erbjudande om att delta går ut till samtliga kommuner, och det begränsade antalet föreställningar gör att ”Först till kvarn” gäller.
• Kocken och matkreatören Jonas Eriksson står för matlagningen och för musiken ansvarar Jonas Franke-Blom. De båda har tillsammans utvecklat konceptet.

Address: Hushållningssällskapet Väst, 46221 Vänersborg Vänersborg (commune)
Phone: 0521 - 72 55 60
City: Vänersborg
Zip Code: 46221 Vänersborg



related searches: Mat musik minnen age
Similar places near
Hungrig.nu Hungrig.nu 1 km hungrig.nu - kunskap och inspiration om god mat, råvaror, matlagning, hälsa och miljö...
MatFröjd MatFröjd 1 km Receptappen MatFröjd är ett lättillgängligt och pedagogiskt hjälpmedel för äldre, der...
MarmeladMästarna UF MarmeladMästarna UF 1 km Vi är fyra tjejer som driver ett UF-företag där vi tillverkar marmelader! Egengjort o...
Piroger Pizza for you Piroger Pizza for you 2 km Pizzan var helt ok. En miss är att det inte finns servering inomhus utan bara enkla b...
Comment on this business

to add Mat, musik, minnen map to your website;