facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Mateo Xavier

Mateo Xavier

About

Med sydamerikanska influenser garanterar vi en upplevelse av ytterst kvalitet, i både mat och miljö. Välkomna!

Address: Olai Kyrkogata 31, 602 32 Norrköping
Phone: 011103003
City: Norrköping
Zip Code: 602 32



related searches:
Similar places near
AlSultan Restaurang AlSultan Restaurang 163 meter Mat: 3/5
Sverigeskafferiet AB Sverigeskafferiet AB 3 km Med Sverigeskafferiets delikatesser flyttar finkrogen in i människors kök och utgör l...
Martin & Servera Martin & Servera 3 km Toppen
Reviews
Lördagslunch. Härlig atmosfär. Bra servitör och bra kvalitét på maten. Rekommenderas.
Skral meny men god ryggbiff. Bokade bord till min 40 årsdag. Det mesta var överstruket i menyn så den var under all kritik dvs det fanns knappt nåt att välja på. Två sorters öl att välja på. Katastrof! Så beställde ett jag egentligen inte ville ha. När det gäller maten så lät det ungefär så här " vi har bara en entrecote kvar" eller "vi har bara en sötpotatis kvar" Anledningen till att de knappt hade nåt att servera var för att stället skulle renoveras inom kort. Men hallå!! då stänger man väl stället tills man har en komplett meny att presentera. Ryggbiffen var väldigt god och det var den som räddade besöket. Synd på en bra restaurang som det säkert är annars.
Liten och mysig köttkrog med elegant inredning. Ett "finställe" som ändå är avslappnat, säkert tack vare de härliga sydamerikanska takterna i högtalarsystemet. Kan inte tala för all mat, men det jag åt var väldigt gott. Jag tycker att de fyller ett tomrum i restaurangutbudet i Norrköping. Blir definitivt ett återbesök snart!
Utmärkt mat och väldigt trevlig stämning. Maten är vällagad och det finns mycket gott att välja på. Det finns även goda drinkar vilket jag tycker är ett plus när man ska ut och äta. Mysig lokal. Väl värt ett besök. Excellent food and very nice atmosphere. The food is delicious and there is a lot to choose from. There are also good drinks which I think is a plus when you want to eat out. Cozy place. Well worth a visit.
Bra lunchmeny till bra pris även på helgerna.
Otroligt härlig atmosfär i denna Latino restaurang. Maten var himmelsk. Troligen den godaste fisk- och skaldjurssoppa jag någonsin ätit. Och gott kaffe på det. Trevlig servitör och bra pris dessutom. Rekommenderas varmt... Till alla.
Fantastisk mat! Lugnt o tyst! Man kan sitta o prata i lugn o ro! Mycket trevlig o kunnig personal. Vinet till ankbröstet sätt som en smäck! Kanske att dom skulle prova på att göra egna Fries!
Mycket fint kött tillagad till perfektion. Har bara besökt restaurangen en gång men kommer gå ditt igen.
En fantastisk matupplevelse. Maten var helt underbart god, miljön avkopplande och servisen utmärkt. En restaurang jag ofta kommer att vilja återkomma till
Trevligt ställe, jag gillar att man kan se köttet i förväg i en stor glas kyl. Personalen är jätte trevlig
Comment on this business

to add Mateo Xavier map to your website;