facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Mateos Ursvik

Mateos Ursvik

About

Ursviks största uteservering med solläge hela dagen. Välkommen att njuta av frukost, lunch, middag & fika vårt caféutbud, Även avhämtning och hemleverans.

Address: Marieborgsgatan 4, 174 62 Sundbyberg
Phone: 0841399860
City: Sundbyberg
Zip Code: 174 62


Opening Hours

Monday: 10:00 - 21:00
Tuesday: 10:00 - 21:00
Wednesday: 10:00 - 21:00
Thursday: 10:00 - 21:00
Friday: 10:00 - 22:00
Saturday: 11:00 - 22:00
Sunday: 11:00 - 22:00


related searches: Mateos ursvik sundbyberg
Similar places near
Restaurang Parma Restaurang Parma 2 km Ett riktigt favoritställe! Fantastisk mat prova pastan! och underbar personal som är ...
Porto Bello Porto Bello 2 km Köpte en kebab pizza med vitlöksås . Tror att det var den godaste vitlöksåsen jag äti...
Piatti Piatti 2 km För det höga priset hade vi väntat oss betydligt bättre slutresultat men mozzarella i...
MATILDE MATILDE 3 km Mysig miljö men rätt stressad personal, lite nervös nästan. Sallad med scsmpi var ok ...
Reviews
Jag brukar oftast vilja ha en simpel men fräsch pizza utan några konstigheter. Mateos är den ända restaurangen i och omkring Kista som uppfyller mina önskemål. Inga konstigheter kring skinka och ost, utan båda smakar bra. Tyvärr har det blivit väldigt dyrt att beställa med hemkörning, vilket drar ner betyget.
Maten helt ok, både kvaliteten och priset. Billig öl, 35:- för en stor stark. Betyget dras ned av att totalt 3 av 4 beställda pizzor på 2 besök haft fel ingredienser. Dessutom la de på rätt ingredienser på en redan gräddad pizza så de var kalla.
Ny ägare? Fick fel pizza. Och vid samtal fick jag till svar att vi hade en gammal meny, men Tropicanan på hemsidan har heller ingen annanas men däremot curry. Det blir inga fler besök där.
Jag älskar stället på det nya upper 18 som jag kallar det.. Deras pasta, jag säger bara deras pasta så ljuvlig! Oxfilé är nog min älskling eller? Mat är en upplevelse och den här ger en bonus, en närvaro i dem små detaljerna. Har du tänkt att det egentligen är en kombination av olika beståndsdelar som en rätt består av. Dessa måste sättas ihop på rätt sätt och det går bara med kärlek som ju är villighet att vara i en intim upplevelse med något. Ingredienserna utan det här är som noter utan en dirigent? Kan man säga så? Alltså är en kock en form av trollkarl som sammanfogar gåvan som du avnjuter på tallriken. Upplev symfonin som dansar i din mun, ta del av kärleken som vill inta dig och strömlinjeforma dig till dess verktyg. När är mat bra? För mig när jag är så upptagen med att uppleva sensationerna i min mun samt mage, när ord inte räcker till! Här räcker ord inte till! Tror jag måste åka dit igen. Nej, dem är så himla bra. På min kulinariska resa för den fattige som jag är på, är det en pärla att undersöka mera! Ser fram emot nästa symfoni! Alldeles för billigt! Ha inte bråttom!
Smarriga pizzor, god pizzasallad, utsökt vitlökssås och mycket trevlig personal. Schysst pris på en stor stark också. Lugnt och skönt område.
Bara testat pizza och kebabtallrik, men de ha varit grymt bra. Väldigt trevlig personal!
Trevlig personal men senaste året har kvalité på maten blivit sämmre. Mycket salt i maten
Det var jätte gott pitzza och trevliga personal.. fräsch fin där inne :
God pizza, utmärkt botten, trevlig service och ganska priser
Trevligt lunchställe med bra kvalitet på maten. Pasta Napoli var väldigt god.
Comment on this business

Directions to Mateos Ursvik with public transportation


Backstugevägen 10 meters
504
504Y
Ursvik Backstugevägen 10 meters
Grahamsvägen 120 meters
504
504Y
Milstensvägen 150 meters
Stora Ursvik 220 meters

to add Mateos Ursvik map to your website;