facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Matglada Oxen

Address: Löpargatan 11A, 871 51 Härnösand
City: Härnösand
Zip Code: 871 51



related searches: Bästa Pizzeria Härnösand
Similar places near
Matverkstan i Härnösand Matverkstan i Härnösand 2 km Nöjd efter besök på matverkstan..åt en fantastisk kalventrecote m god grönpepparsås. ...
Minikrogen Minikrogen 2 km Stans bästa Pizza. Helheten är grym, skön personal, snabba så in i helvetet från ugn ...
Pizzeria Pinocchio Pizzeria Pinocchio 2 km Väldigt goda pizzor speciellt jämfört med andra städer, aldrig varit missnöjd med bem...
Reviews
Grymt god mat jättebra bemötande och trevligt. Hemma gjord bea underbart god. Även rödvinsåsen rekommenderar skarpt att åka hit om ni funderar på att äta ute. Toppbetyg på alla fronter Barnvänlighet: Finns barnpotioner på menyn samt barnstolar till bord. Parkering: Ligger mittemot en bensinstation så de finns även egen parkeringsplats här. Tillgänglighet för rullstol: Ligger på markplan och det är rymligt mellan bordens placering.
Var vårat första besök på denna restaurang. Mycket trevlig personal, bra service, mysig lokal, bra priser, bra och goda råvaror och extremt god mat! Mycket nöjda och kommer gärna tillbaka!
Vi stannade och åt dagens lunch som var Bräckt kassler med kokt potatis och champinjonsås med dryck vilda bär som var jättegott. Trevlig personal. Rekommenderar varmt denna restaurang. Här kommer vi stanna och äta fler gånger.
Supertrevlig personal, rejäla portioner och bra läge!
Bra urval av mat. Finns även husmanskost vilket smakade underbart bra. Liknar glada Hudik.
Ett ställe väl värt att leta reda på och äta på. Trevlig ägare och personal! Vi gick på en tidigare recension och åt elefantöra. Fint och gott kött samt mycket goda pommes! Snyggt upplagt med färska grönsaker!
Så underbar mat, så underbar personal. Jag rekommenderar verkligen detta stället.
Riktigt bra mat och bemötande. Jag blir glad varje gång jag besöker restaurangen.
Väldigt bra pizza. Lite dyrt men bra mat
Vi var ett större sällskap på 15 personer som kom mitt under lunchrusningen så lite orättvist kanske betyget är MEN det blev ändå några missar som inte känns helt OK. Ett par av pizzorna verkade inknödda i ugnen för de var alldeles skeva med nästan all fyllning på ena halvan av pizzan. En capricciosa hade blivit av med svampen och när detta påtalades ströddes bara lite burksvamp över pizzan. I övrigt var maten godkänd, kebabtallriken var helt okej, pommes fritesen var krispiga och köttet var som man kan förvänta sig på en vägkrog. Enligt uppgift var den sprödbakade rödspättan också god men det är hörsägen. Värden får dock pluspoäng för gott humör och trevligt bemötande.
Comment on this business

to add Matglada Oxen map to your website;