facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Matildas fest brudklänningar bröllopsklänningar

Matildas fest brudklänningar bröllopsklänningar

About

Välj bland 1000-tals olika brudklänningar eller designa din egen.

Story

Välj bland 1000-tals olika brudklänningar eller designa din egen.



"Skapa din egen brudklänning genom att sätta ihop olika delar från olika klänningar. Boka tid via hemsidan för gratis konsultation."
Address: kamomillagatan 10, 16872 Bromma, Stockholms Län, Sweden
Phone: 08-987099
City: Bromma
Zip Code: 16872



related searches: Bröllopsbruket, Nordic Wedding Store, LILLY Stockholm, Milagro Stockholm
Reviews
Helt fantastisk! 10 stjärnor! Från några bilder fick jag min drömklänning måttsydd med en del ändringar jag ville. Utan några problem! Jag fick välja tyger och frågade vad som vore bäst och fick då mycket tips och råd. Hon som vanligen arbetar där är rakt på sak, vilket jag uppskattar. Hon känns ärlig och vågar säga tips som jag kan tänka mig blir jobbigt att höra, då det går emot vad du tänkt för din klänning. Exempelvis om du säger att du vill ha det där tyget så säger hon att det inte blir bra, hon gör ju detta för att det ska bli bäst! Hennes jobb är ju att ge mig min drömklänning, och om hon levererar! Tillägger att jag aldrig uppfattat otrevligheter, endast en person som kommer göra min bröllopsdag magisk och oförglömlig. Alla justeringar osv har inte kostat något extra, jag fick min klänning för halva priset för vad den skulle kosta på en bröllopsbutik, där den inte skulle vara mått-beställd. Ursäktar mig för lång recension, men oh boy är detta ställe värt ett besök! <3
Min klänning blev precis som jag hade tänkt mig, till och med bättre och till ett så mycket mer rimligt pris. Kan verkligen rekommendera Matildas fest!
Hade en bröllopsklänning som behövde justeras längd, midjan etc och blev väldigt nöjd med Mejans jobb! Hon var lyhörd mot mina önskemål och gjorde justeringarna på bara en dag! Detta jämfört med Bröllopsbruket som sa på vår konsultation att det kommer ta 3-4 månader att få klänningen tillbaka. Rekommenderas!
Rekommenderar starkt! För egen design utgår man från den existerande modell som är närmast den man vill ha och slutpriset är priset för den startmodellen- man betalar alltså inget extra för ändringarna! Butiken har stor storleksvariation och om man behöver inte känna sig felplacerad för att man inte är storlek small/medium något tyvärr få brudbutiker uppfyller. Mejjan är väldigt hjälpsam och min klänning ändrades en extra gång pga viktändring. I butiken säljer hon också accessoarer som hårsmycken, handskar, paraplyer, capes etc.
Otroligt otrevlig säljare. Hon brydde sig inte ens om att försöka vara trevlig. Jag kommer inte gå tillbaka dit eller köpa brudklänning där.
Jag kan varmt rekommendera Mejan, jag ville ha klänningen på sista bilden och KOLLA resultatet!! Kände mig absolut vackrast i hela stan på vår dag först sydde hon upp en klänning som jag inte blev nöjd med, och efter att ha försökt ändra den så erbjöd hon att sy upp en helt ny enligt mina önskemål för enbart extra fraktkostnad. Och det är jag så tacksam för, det blev verkligen precis som jag ville! Originalklänningen på bilden kostar 32 k och jag fick min för 7,5. Så värt och så bra service. Tack<3
Vår upplevelse av denna butik och även av ägaren själv var en katastrof. Vi gifte oss 2019 och det var mycket nära att vi inte kom att ha någon klänning. Det var ständiga förseningar, arbete som inte alls motsvarade förändringarna och diverse undanflykter. Depositionen förlorades, yrkesheder var inget vi såg skymten av. Vår uppfattning är att det saknas en stor portion självinsikt och även en tydlig kommunikation om vad man kan förvänta sig. Och att det kostade oss mycket stress och även pengar. En off the rack kan man säkert köpa och vara nöjd. Jag skulle aldrig stödja denna butik dock. Vi hade tur då en konkurrerande butik i Barkarby stad på mindre än en vecka hjälpte oss till stor förnöjsamhet från vårt håll och att vi kunde genomföra vårt bröllop.
Ingen direkt trevlig upplevelse, personen vi träffade var otrevlig under hela provningen. Kändes som "någon som inte fått sitt kaffe under dagen". Valde därför ett annat ställe!
Önskar att jag kunde sälla mig skaran nöjda brudar men det går tyvärr inte! Vill du ha ngn generisk klänning som finns överallt så visst, det går nog att ordna. Men är du ute efter annat så överväg att leta lite mer. Jag är besviken för min klänning såg absolut inte ut som jag ville ha och nej, det är inte bara bilden. Jag litade ej på min magkänsla och därmed förlorade jag depositionen. Frågade flertal gånger om fabriken hon samarbetar med kan leverera det som jag eftersöker. Skulle du gå vidare med MatildasFest så var väl insatt i *exakt* vilket tyg du vill ha, innerfoder osv. Jag har inga kunskaper i sömnad och att sen få höra via mail att jag borde sagt till om jag ville ha X eller Y känns inte okej. Jag anser att personen i fråga som arbetar med detta dagligen, ska kunna ge råd kring detta. Som tur var så hittade jag en klänning. Jag vill dock ha min deposition tilllbaka för att jag känner lurad. edit efter svar: Jag avser inte att tjafsa med aktuell person, detta är en recension och ett varningens finger för att andra ska kunna göra en adekvat bedömning. Som KUND har jag rätt att fråga om ev. tyg och hade otur att den syddes upp så snabbt. Och det är långt ifrån rimligt att jag ska vänta in en klänning med risken att jag blir missnöjd ändå. Nej tack. Urringningen som var viktigast för mig var ett skämt. Och att du har mage att säga att jag inte hade blivit nöjd ändå. Jag betonade gång på gång att jag ville ha en strukturell klänning. Du kunde inte leverera det och så är det.
Du kan verkligen få din drömklänning till ca 70% av vad den skulle kosta i en annan affär, här får du verkligen något utöver det vanliga! Jag är så glad över att jag vände mig hit när jag letade efter min drömklänning! Du måste dock veta vad det är du vill ha men vet du det så får du designa din klänning och du kommer bli nöjd!
Comment on this business

to add Matildas fest brudklänningar bröllopsklänningar map to your website;