facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Matildas

Address: Timmermansg. 23 , Gävle 802 52, W, SE
Phone: +46 26 62 53 49
City: Gävle
Zip Code: 802 52



related searches: Matildas gävle menu, Matildas gävle restaurant, Matildas Matsedel, SARAHS Gävle, Le Bon Gävle, Restaurang Gävle, Noun Gävle, Trädgården Gävle
Similar places near
Helt Enkelt Helt Enkelt 342 meter God mat, rimliga priser men framförallt..mycket trevlig personal.
Pinchos Pinchos 561 meter Framförallt en underbar tjej av personalen som var mer än serviceminded än vad hon be...
Vinkrogen Vinkrogen 581 meter Supergod mat som matchar till alla de goda viner som rekomenderades. Trevlig personal...
Reviews
Fantastiskt god mat och genomtänkt meny. Testade deras egna blodpudding och den var ytterst bra. Kostar lite mer men du får vad du betalar för.
Mysig restaurang. Fantastisk mat gjord på fina råvaror och trevlig service! Jag kommer gärna tillbaka.
Den dunkande basen gjorde att "hissmusiken" upplevdes som aningen störande. Måltiden, blodpudding, fanns det inget att anmärka på.Mat: 5/5
Mycket trevlig restaurang med fin service och god mat och dryck.
Fantastisk upplevelse med mycket trevlig miljö, en personlig och utmärkt service och mat som var av högsta klass.. Både råvaror och tillagning och inte minst kombi nationerna av smaker.
En mycket trevlig och kunnig restaurang med supertrevlig personal som verkligen vet allt om maten och även att få kunden att känna sig välkommen och bli personlig. Maten var utsökt men det väntas inget annat när de är med i White Guide och med råvaror utöver det vanliga. Bra helhetskänsla och personalen var suverän med att tipsa om dryck till maten. Värt ett besök men svårt att få bord.
Underbar restaurang som levererar det lilla extra i allt från maten, servicen, miljön och hela upplevelsen. Allt från väldoftande tvål på toaletten till underbar bakgrundsmusik. Njöt av hela upplevelsen.
God mat, fast lite. Mysig miljö, goda viner. Dock irriterande att inte få sitta kvar vid sitt bord för att äta sina tre rätter, utan bli förvisad till baren för dessert. Dåligt med så lite tid.
God vällagad mat i trevlig miljö. Väldigt bra service.Mat: 5/5
Jättegod mat som gick att anpassa till vår allergi. Trevlig personal.Mat: 4/5
Comment on this business

to add Matildas map to your website;