facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Matrummet

Matrummet
Address: Engshyttegatan 6 , Nybro 382 30, H, SE
City: Nybro
Zip Code: 382 30



related searches: På Skissernas, Klostergatan Lund, Ihsiri, Gamla Franska, Mat och Destillat, Restaurang Lund, Gambrinus Lund, Hypoteket Lund
Reviews
Litet mysigt ställe med god mat vallenbergare. På vänster sida i stationshuset Nybro.Mat: 5/5
Väldigt positivt överraskad av detta matställe. Enorm portion till lunch och maten var verkligen helt fantastisk. Vill absolut pröva igen nästa gång jag kommer till Nybro!
Fick nöjet att uppleva Avsmakningsmenyn! Allt var till yttersta belåtenhet! Vackert upplagt mycket trevlig personal och duktiga kockar! Drycker som serverades passade mycket bra! Väldigt vacker och god final med chokladen! Nu behöver vi inte åka te Klmr för god mat!
Idag fick man vänta 1 timme på maten vid lunchtid! Är helt horribelt dåligt!!! Hur ska man kunna gå hit och äta lunch ? Va troligen sista gången jag va här och åt! Såhär såg burgaren ut efter 1 timmes väntan!!! Katastrof!
Enormt hög klass på maten. Man märker att det är bra och gedigna råvaror. Liten, clean, men ändå gemytlig resturang. Lätt åtkomlig och bra öppettider.
Frugan och jag tog en lördagslunch, en högrevsburgare och en gravad lax och det var väldigt gott! Hit återkommer vi fler gånger. Restaurangen är väldigt fin och mysig!
Otroligt dålig service. Fick felaktiga beställningar tre gånger på raken och dom kunde inte ta emot kritiken att dom gjort fel. Går inte tillbaka.
Bra service, trevlig och skicklig personal. Maten är kanon! Rekommenderar Cheeseburgaren. Extra plus för väldigt prisvärd barnportion Chicken nuggets, mycket mat för pengarna.
Stammisar som tar i hand, väggar som skulle kunna skriva bästsäljare. Kalmar läns mest älskade kvarters­krogar levererar alltid mat på hög nivå. En uppfinningsrik och prisvärd meny som tillfredsställer såväl smaklökar som miljösamvete. MATrummet är en pärla där kockarna inte bara lagar maten där dem också lagar den med kärlek och omtanke.
En mysig liten restaurang med mycket god vällagad mat och trevlig personal. Det kan vara värt att boka bord om ni vill äta där kvällstid. Jag rekommenderar varmt ett besök på MATrummet! Perfekt även för Kalmariter och Emmabodabor med flera som vill ha en trevlig kväll med god mat och lite miljöombyte. Restaurangen ligger i gamla stationshuset, så på en kvart kan du ta dig med tåg från Kalmar/Emmaboda till bords!
Comment on this business

to add Matrummet map to your website;