facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Mattias chark AB

Mattias chark AB
Address: Kavelbrovögen 4, 54137 Skövde
Phone: 079 078 0182
City: Skövde
Zip Code: 54137


Opening Hours

Monday: 10:00 - 18:00
Tuesday: 10:00 - 18:00
Wednesday: 10:00 - 18:00
Thursday: 10:00 - 18:00
Friday: 10:00 - 19:00
Saturday: 10:00 - 18:00
Sunday: 10:00 - 17:00

Similar places near
Skövde Slakteri Skövde Slakteri 1 km Lokalt och svenskt kött
Reviews
Underbar liten chark! Som att kliva in på ett Tommy market, eller liknande, i Kroatien! Väldigt bra utbud av salami, surkål, kakor med mera. Framför allt väldigt bra kött, egengjorda Ćevapčići, och fina styckdetaljer till bra priser!
Perfekt liten kvartersbutik med svenskt kött i charken. Fin service och överkomligt pris.
Beställde mat hem via Foodora och blev så beskvuen över att jag inte kunde lämna någon recension. Jag är pga sjukdom isolerad hemma och Foodora har under en tid varit min enda möjlighet till att få mat. Mattias kom upp bland nya restauranger så jag bestämde mig för att prova. Bara det att dom har varmt kaffe att beställa vilket ingen annan i Skövde har, gjorde mig överlycklig. Flera av rätterna är nya för mig trots mitt ursprung så jag beställde 2 olika kött med pitabröd, en kaffe och hasselnötskaka. Jag fick en kasse full med smaker och överraskningar. Brödet var varmt och luftigt, inte likt vanliga pitabröd som är tunna och smaklösa. Så god kryddning biffarna. Jag fick med flera olika tillbehör både varma och kalla som passade otroligt väl med köttet. Jag har inget att jämföra med men jag tycker att allt var väldigt gott. Så spännande nya smaker. Fräscht serverat. Sen kaffe och dessert. Jag förväntade mig en mindre kaka med tanke på priset men fick en stor bakelse. Syndigt god. Jag var otroligt mätt och nöjd men boxen med "varsågod" var självklart tvungen att öppnas. Varma nygräddade pannkakor med Nutella smakande sås...kunde inte låta bli att smaka vilket slutade med att boxen blev tom. SÅ GODA. Jag är iaf mycket belåten och det var så roligt att få smaka något nytt. Kommer absolut att beställa igen. Tusen tack för maten, överraskning och för varmt bemötande.
God mat MEN oseriösa när det gäller hålla öppet tider som utlovas. 2 lördagar har jag ringt med jobbet för att beställa och båda ggr varit stängt. Första gången var det vara ett lapp vid dörren att det var stängt och andra gången svarade någon för att säga att det är egentligen semestern stängd på lördagar...Men det står inget om det på deras FB sida och sidan uppdateras regelbunden men det mest relevanta har de glömt att skriva om..
Mattias är mycket trevlig, köttet är kanonbra, kalv biffarna fantastiska. Restaurangen har helgrillat lamm, jättegott!! Man kan också avhämta menyn där. Kakorna är också jättegoda. Rekommenderas varmt!
Första gången här och jag är extremt nöjd. Snabb och väldigt trevlig service. Underbart kött och en hemma gjord korv som blev fantastiskt på grillen. Kommer definitivt att handla mycket mer här!
Bra utbud av mat o godsaker i affären och fint kött i charken. Fantastiskt helgrillat lamm i restaurangen och supertrevliga ägare som gör detta med hela hjärtat!
Den bästa mat ute stället god mat och snabb betjäning och bra atmosfär.
Toppen kvalitet med jättebra pris, jag ska köpa kött härifrån igen!
Fint bemötande och färsk kött
Comment on this business

to add Mattias chark AB map to your website;