facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Mattipset

Mattipset

About

Vi caterar Skaraborgs bästa hemlagade mat till dig som vill ha det där lilla extra

Address: Skaraborgsgatan 64, 532 37 Skara
Phone: 051112002
City: Skara
Zip Code: 532 37


Similar places near
Rosers Hotell & Event Rosers Hotell & Event 851 meter Mitt i Skara ett stenkast från domkyrkan finner ni Skara Stadshotell. I en gedigen mi...
Lantägg Lantägg 1 km LANTÄGG är ett av Dava Foods varumärken. Vi kan svara på alla frågor om ägg. Följ oss...
Reviews
Fantastiskt god mat härifrån som vi bjöds på på studentmottagning. Alla rätter var jättefina. Saftiga små burgare. Underbar potatissallad med stunsiga potatisar och galet god dressing. Köttet mört, saftigt och fint. Krispig sallad. Osv. Även dagen efter :.
Träffade på er utanför lillabutiken i Lidköping tidigare idag. Mycket trevligt samtal och ett väldigt intressant koncept. Det blev Tryffelpasta till lunch idag som verkligen var supergod. Så nu finns det ett till skäl att åka till Lidköping lite oftare. Tack.
Men va bra mat, vi har haft hjälp av er både på kundkvällar och lunch på utbildningar och det har varit mycket bra. Köper även frysta luncher av er och även där är det mycket bra, vällagat och bra storlek på portionerna. Jag kan bara rekommendera att köpa dessa produkter
Funkar fint, gott å bra pris. Vissa rätter är kanske lite små
Ville testa mattipsets mat för jag hade hört att det skulle vara bra. Köpte 2 pizzor en Carina och en Pok och blev väldigt besviken! Tillagade dom enligt instruktion på kartongen men botten var väldigt degig o smakade mest vatten o mjöl så den åkte mestadels i soporna. Fyllningen var ok men ingen höjdare. Undrar om ni glömt lägga i kärleken och omsorgen kanske? Dessutom var inte bäst före datum inskrivet!
Verkligen välsmakande mat till bra pris.
Köper alltid Paeng med kött eller vad det nu heter. Men för varje gång tycker jag att mängden sås minskat betydligt. Tråkigt för det är ju den som gör rätten. Kort och gott : mer sås i fortsättningen !
Helt fantastisk idé att ha en kiosk öppen 24/7, älskar det. Men nu har jag köpt 2 ggr mat som helt enkelt inte gick att äta pga för mycket salt. Det ena var en lasagne och igår var det en paj med ost och skinka. Och det är inte en personlig smak då jag bad andra att smaka och berätta vad de tycker. Ibland är maten för saltat helt enkelt. Men jag ska fortsätta köpa och hoppas på att inte ska ha samma upplevelse igen:
Väldigt god mat och rikliga portioner
Mattipser har något dom kallar fredags-gourmé för oss som inte vill laga en två rätters på fredag em. Men som ändå gärna vill njuta av en god middag. Kan varmt rekommendera detta och Mattipset.
Comment on this business

to add Mattipset map to your website;